Accesorii

#palarii #vara 2011 #plaja

Tendinte vara 2011: Palarii de soare

Pe timpul verii, o palarie care sa te protejeze de soare este absolut necesara pentru a incetini procesul de imbatranire a pielii. Afla cum poti sa te protejezi de radiatiile solare in aceasta vara, fara sa renunti la stilul tau.

Chiar daca palariile de vara nu sunt pe gustul tau, selectia recomandata de stilisti iti ofera in acest sezon ocazia sa-ti protejezi pielea si sa arati superb in acelasi tip.

De la palariile de inspiratie masculina pana la cele ultra-feminine, cu boruri largi, palariile de soare te pot ajuta sa iti completezi cu succes garderoba in aceasta vara, pentru cel mai hot look estival.

Tendintele in materie de palarii nu se modifica in acelasi ritm cu moda hainelor de vara, insa pentru a alcatui tinuta de plaja sau de piscina perfecta, trebuie sa tii cont de trendurile propuse de stilisti.

 

Palarii masculine

 

In aceasta vara, palariile de inspiratie masculina ocupa un loc fruntas in tendintele propuse de stilisti.

Palariile de paie in linii masculine sunt cea mai reusita alegere pentru un look casual, de vara. Culorile neutre, cat mai deschise, sunt recomandarea principala pentru palariile de paie in acest sezon.

Versatilitatea acestor palarii te ajuta sa le accesorizezi usor, cu orice tinuta. In functie de stilul tau, poti integra palariile la fel de usor intr-o tinuta casual , dar si in una mai eleganta.

Daca vrei sa imblanzesti look-ul masculin, poarta-ti parul lasat liber. Pentru cel mai feminin look, poti sa porti palariile de inspiratie masculina cu o coada impletita intr-o parte.

Sursa foto: Becomegorgeous.com

 

Palarii de plaja

 

Stilul clasic al palariilor de plaja, cu boruri largi, ramane in tendinte si in aceasta vara.

Palariile de plaja cu boruri largi iti ofera cea mai buna protectie impotriva radiatiilor solare. In afara de fata, umbra acestor palarii iti poate proteja si gatul si decolteul, zone in care pielea este predispusa la imbatranirea cauzata de expunerea prelungita la razele soarelui.

Poti purta o palarie cu boruri largi la plaja, la piscina, dar si la ocazii mai pretentioase. Alege o palarie de plaja cat mai usoara, pentru ca greutatea ei sa nu-ti deranjeze coafura.

Rochiile maxi, vaporoase si ideale pentru vara, se pot accesoriza foarte usor cu palariile de plaja cu boruri largi.

Pentru o tinuta chic, leaga o esarfa subtire pe palaria ta. Cel mai reusit look il obtii daca porti o palarie de plaja peste parul lung, cu bucle mari.

Sursa foto: Becomegorgeous.com

 

Palarii de cowboy

 

Daca celelalte stiluri de palarii pot fi accesorizate si la altfel de tinute, palaria de cowboy este destinata exclusiv plajei.

Cu ajutorul ei, poti crea o tinuta perfecta pentru sezonul estival, tricou si blugi scurti.

Pentru a te incadra perfect in tendinte, alege o palarie de cowboy din paie, intr-o nuanta cat mai deschisa.

Sursa foto: Becomegorgeous.com

 

Palarii militare

 

Palariile de inspiratie militara sunt un alt trend important al acestei veri. De la sepcile militare simple pana la palariile cu mai multe elemente decorative militare, acest tip de palarie este insa recomandat pentru zilele de vara mai racoroase, deoarece nu se potriveste cu materialele foarte subtiri, asociate de obicei palariilor de vara.

Daca alegi o palarie de inspiratie militara nu o combina insa cu alte haine influentate de aceeasi tendinta, deoarece risti sa-ti transformi tinuta intr-un adevarat costum si sa pierzi look-ul casual chic, potrivit pentru vara.

Sursa foto: Becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare