Accesorii

#pantofi # modele pantofi #pantofi trendy #pantofi talpa plata #pantofi fara toc

Tendinte toamna 2013: 7 modele originale si trendy de pantofi cu talpa plata

Ai aflat care sunt cele mai noi tendinte pentru toamna 2013, in materie de pantofi cu talpa plata? Te vor surprinde principalele modele originale si trendy, care in afara confortului pe care il asigura, adauga oricarei tinute acel strop de farmec estetic la care tanjesti de fiecare data.

Vara mai are vreme de zabovit pe meleagurile noastre, insa nu este niciodata prea devreme sa te pui la curent cu principalele tendinte pentru toamna 2013! Ti-am pregatit cateva modele trendy de pantofi cu talpa plata, pentru a-ti servi ca reper la urmatoarea sesiune de cumparaturi.


1. Pantofi cu talpa plata si imprimeu geometric

Un prim model in voga de pantofi cu talpa plata pentru toamna 2013 are doua caracteristici principale: imprimeu geometric care fascineaza privirea si varf ascutit, un detaliu care continua sa domine tendintele in materie de incaltaminte. Modelul apare in cea mai noua colectie Zara pentru toamna 2013!


2. Pantofi cu talpa plata si franjuri

Franjurii retro-chic se mentin pe pozitii si continua sa fie detalii importante in designul pantofilor cu talpa plata. Daca vrei un plus de aer sofisticat, poti miza pe accentele metalice ale nuantei pantofilor!


3. Pantofi cu talpa plata din lac

Extravaganta ramane o caracteristica permisa si pentru tinutele de zi. Alege o pereche de pantofi cu talpa joasa din lac stralucitor, cu accente metalizate (mai ales in zona tocului), pentru a fi cu adevarat in voga toamna aceasta.


4. Pantofi cu talpa plata in nuante tari

Nuantele tari si indraznete iti vor lumina zilele ploioase de toamna si te vor ajuta sa fii in pas cu moda, daca le alegi pentru pantofii cu talpa plata. Varful ascutit este si el un mare atu in tinuta ta de toamna.


5. Pantofi cu talpa plata perforati

Pana la instalarea temperaturilor scazute, iti poti lasa piciorul sa respire in voie, gratie unei tendinte chic din aceasta toamna: materialul perforat, care creeaza un efect vizual spectaculos si iti da un aer relaxat si casual tinutelor tale de zi.


6. Pantofi cu talpa plata si animal print

Daca esti o simpatizanta a animal printurilor, toamna aceasta ai noroc: imprimeul animal ramane in voga in aria pieselor de incaltaminte, inclusiv in randul pantofilor comozi de zi.


7. Pantofi cu talpa plata pretiosi

In cazul in care preferi sa porti pantofi cu talpa plata inclusiv la ocaziile speciale, vei fi incantata sa afli ca modelele pretioase sunt la mare cautare toamna aceasta. Poti opta pentru aplicatii stralucitoare cu paiete, pietricele, margele etc.



Sursa foto:refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare