Accesorii

#catalin mitulescu #incaltaminte #vara

Tendinte pentru sandale in vara 2011

Indiferent daca preferi sandalele comode fara toc sau sandalele elegante cu platforma, afla care sunt cele mai hot tendinte pentru sandale in vara 2011.

In zilele fierbinti de vara, sandalele devin o necesitate, dar asta nu inseamna ca nu mai poti obtine look-ul dorit. Impaca utilul cu placutul alegand o pereche de sandale in tendintele acestui sezon.

Culorile neon , sandalele fara toc dar si sandalele cu platforma si decoratiuni florale se numara printre recomandarile stilistilor pentru aceasta vara.
 

Sandale in culori neon
 

Culorile puternice ale primaverii si-au lasat amprenta si asupra sandalelor de vara. Nuantele neon ofera sandalelor un aspect proaspat si trendy, ideal pentru vara 2011.

De la nuantele aprinse de portocaliu si rosu coral pana la nuantele indraznete de albastru si verde, sandalele in culori neon iti asigura o optiunele vesela si chic pentru sezonul cald.

Poti purta sandalele in culori neon cu fuste sau bluze in culori la fel de puternice, dar evita tinutele in culori tipatoare din cap pana in picioare, care sunt acceptate de stilisti in acest an doar pentru plaja.

Foto: www.hipgirlie.com

Sandale fara toc
 

Accesorizate corect, sandalele fara toc pot fi la fel de elegante ca si cele cu toc sau platforma, insa mult mai comode. Un look sofisticat nu necesita neaparat tocuri, iar sandalele fara toc iti ofera confort si stil, indiferent daca le porti la serviciu sau la o plimbare in parc cu prietenii.

Pentru o tinuta chic de vara, poti accesoriza sandalele fara toc cu o rochie maxi, iar cu o pereche de jeans pana la glezna poti obtine un look urban casual.

Sandalele gladiator fara toc raman in preferintele stilistilor si in acest an. Alege culori neutre pentru a pune in valoare o tinuta mai eleganta. Cand alegi sandalele gladiator, tine cont de faptul ca vei obtine cel mai reusit look daca alegi o pereche din piele naturala de calitate si in culori blande si naturale.

Cand vine vorba de decoratiuni, nimic nu pare interzis de stilisti in aceasta vara. De la motive florale pana la aplicatii de cristale, alege sandalele cele mai potrivite cu stilul tau.

Poarta sandalele in aceasta vara cu o fusta cu imprimeu floral si un tricou simplu pentru o tinuta estivala reusita.
Foto: www.makeupandbeautycare.com

Sandale platforma
 

Daca nu simti in largul tau fara cativa centrimetri in plus, sandalele cu platforma din aceasta vara iti ofera inaltimea si eleganta asteptate.

Cele mai cautate decoratiuni in aceasta vara sunt cele florale si dantela. Sandalele cu imprimeuri sunt o alta tendinta importanta, dar evita sa le porti cu o fusta sau pantaloni cu imprimeu.

Fundele si florile sunt accesorii romantice si feminine, folosite in colectii de vara D&G si Christian Dior.

Pentru un look elegant, alege sandalele cu platforma in culori calde sau neutre, dar evita nuantele neon.

Cea mai rafinata alegere in aceasta vara sunt sandalele cu toc si platforma, in culori nude sau roz prafuit. Culorile neutre si tocurile inalte te vor arata mai inalta si mai slaba. Combina-le cu rochii si bluze din materiale subtiri si vaporoase pentru cel mai chic look al verii.

Foto: www.fashion-style.becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare