Accesorii

#ghete #pantofi #botine # toamna iarna 2011 #tendinte incaltaminte 2012 #incaltaminte de iarna

Tendinte incaltaminte toamna-iarna 2011/2012

Tendintele in materie de incaltaminte pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 oscileaza intre clasic si extravagant, confortabil si provocator sau oricare alte combinatii inedite de culori si forme iesite din comun. Vedetele sezonului rece in care pasim tot mai alert sunt cizmele peste genunchi.

Iarna aceasta nu ai voie sa te pierzi prin multime, deoarece ai libertatea de a incerca o varietate de stiluri indraznete fara sa te indepartezi de preferintele actuale ale industriei de frumusete.

Cizmele cu caramb inalt si platforma sau talpa plata, modelele inedite cu aplicatii traznite (franjuri, nasturi, ciucuri, petice) sau ghetele voluminoase cu sireturi si toc patrat, de maximum 2 centimetri, sunt toate optiunile fierbinti ale sezonului toamna-iarna 2011/2012.
 

Botinele- dalmatian

In conditiile in care imprimeurile se bucura de plina glorie in anotimpul friguros, o pereche de botine care sa sparga tiparele banalului sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a epata. Daca nu esti o fana infocata a blanitei de leopard, alege in model original si elegant care imita blana dalmatienilor.

Platforma ascunsa si tocul inalt, patrat, sunt doua trasaturi-cheie din prisma tendintelor in materie de incaltaminte:

Foto: thebeautyinsiders.com
 

Cizmele peste genunchi

Casa Dior a insuflat iubitoarelor de moda o preferinta accentuata pentru cizmele peste genunchi in culori pamantii, de la ocru la maro-camel sau maron inchis. Cu toc de 15 centimetri sau mai mic, catarame metalice sau piele de piton, modelele care se incadreaza in acest tipar sunt de maxima actualitate.



Foto: polyvore.com; blavish.com
 

Cizmele cu caramb inalt si sireturi

Daca esti adepta unui stil casual-chic, alege un model de cizme cu caramb inalt si sistem de prindere frontal cu sireturi, din lac sau din piele. Asorteaza-ti achizitia cu orice tinuta iti doresti, de la fuste, rochii, blugi sau colanti, pentru ca se potrivesc de minune in orice combinatie.


Foto: thebeautyinsiders.com
 

Cizmele cu caramb inalt si catarame

Foarte multe femei prefera mai degraba sa se deplaseze comod si in siguranta, decat sa aiba o imagine fatala, dar supusa riscului de accidentare. Daca faci parte din aceasta categorie, afla ca cizmele cu caramb inalt si catarame, cu talpa subtire si toc plat se poarta si iarna aceasta.
 

Cizmele cu tricotaj

Cizmele cu platforma ascunsa si acoperite de un material tricotat , in stil nordic, sunt considerate foarte sexy si in voga sezonul acesta.


Foto: www.thebeautyinsiders.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare