Accesorii

#christian dior #chanel #designeri # accesorii primavara # tendinte moda #Zadig et Voltaire #Lanvin #kenzo #case de moda

Tendinte accesorii primavara 2014: 5 modele de coliere propuse de designeri

Accesoriile sunt puse in valoare mai mult ca niciodata in aceasta primavara, iar deisgnerii vestimentari celebri propun modele noi, inedite cu care sa scoti in evidenta tinutele in sezonul de tranzitie. Anul acesta, casele de moda transforma accesoriile in adevarate vedete in tinutele de zi si de seara. Iata ce tipuri de coliere nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in aceasta primavara!

1. Chanel - coliere sic, cu accente metalice

Chanel subliniaza feminitatea si naturaletea in cel mai avangardist si totodata clasic mod cu putinta. Prestigioasa casa de moda propune pentru noul sezon coliere metalice, dar accesorizate autentic, cu imitatii de perle supradimensionate, extrem de sic si elegante.

2. Lanvin - mix de coliere supradimensioate, cu pietre mari

Lanvin propune un stil eclectic de a purta colierele, care trebuie sa fie neaparat supradimensionate, cu pietre mari, colorate, incrustate in metale impunatoare. Casa de moda propune imbinarea a doua stiluri opuse in aceeasi tinuta - elegant cu rock sau retro - pentru un aspect unic si atragator.

3. Kenzo - arcuri elicoidale transformate in accesorii statement

Kenzo propune un stil avangardist pentru sezonul de primavara, atat in tinute, cat si in accesorii. Colierele formate din arcuri elicoidale, in nuante tari, completeaza perfect tinutele casual, sport si devin accesorii statement in noul sezon.

4. Zadig et Voltaire - papion in tinute androgine

Zadig et Voltaire readuce in prim-plan clasicul papion in moda pentru femei. Combinat cu o tinuta in stil adrogin, papionul incrustat cu mici pietre pretioase defineste spectaculos outfitul si il scoate din banal.

5. Christian Dior - colierele metalice mari, opulente

Chiar daca s-au purtat din plin in sezonul rece, colierele metalice, pretioase si opulente raman in voga si in aceasta primavara. Cel putin aceasta este propunerea faimoasei case de moda Christian Dior, care le combina senzational cu nuantele pastelate ale tinutelor, in voga in noul sezon.

Sursa foto: blog.treschicfashionjewelry.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare