Accesorii

#stilago.ro #concurs #accesorii #stilago # accesorii par #stilago concurs

Stilago te invita la concurs: castiga accesorii cu stil de la Zaysha!

Stilago Romania te ajuta sa intampini iarna 2011 /2012 cu stil si iti propune un concurs inedit, unde poti castiga cele mai chic si moderne accesorii de par din colectia magazinului online Zaysha. Valoarea totala a celor 15 premii puse in joc este de 1000 de lei.

Concursul "Castiga accesorii cu stil de la Zaysha!" se desfasoara in perioada 7 noiembrie - 13 noiembrie 2011, pe site-ul stilago.ro. La final vor fi alesi 15 fericiti castigatori.

Premii chic si atragatoare

Motivul pentru care nu trebuie sa ratezi concursul de pe stilago.ro este acela ca ai toate sansele sa iti completezi colectia personala de accesorii cu cele mai actuale piese de acest gen din colectia magazinului online Zaysha.

Sunt puse la bataie 5 premii in valoare de 100 de lei fiecare, constand in trei produse incarcate de rafinament, femininate si expresivitate: brosa cu floare imperiala, bentita Juliet cu trandafiri si brosa cu floare din satin Juliet.//www.zaysha.ro/
Alte 10 premii in valoare de 50 de lei fiecare sunt constituite din urmatoarele doua accesorii aliniate celor mai noi tendinte din industria modei, detaliul floral intr-o nuanta aprinsa de rosu - brosa trandafir Sailor Girl si funda supradimensionata promovata de creatori de moda celebri - Clama din denim Sailor Girl.



In plus, mai poti intra in posesia unui voucher Zaysha prin care sa beneficiezi de o reducere de 25% din valoarea totala a comenzii plasate pe site-ul zaysha.ro, valabil in perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2011 . In acest fel, grijile pentru cadourile de sarbatori vor disparea ca prin minune.

Cum participi la concurs

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe stilago.ro, completat cu o adresa de email valida si nume/prenume reale. Urmatorul pas este sa inviti cel putin 3 prieteni care sa confirme invitatia si sa devina si ei membri ai clubului Stilago.

Dupa completarea formularului de inscriere, asteapta-te la surprize extrem de placute. Ai toate sansele sa primesti un premiu atragator de la Zaysha.

La finalul concursului vor fi alesi 15 castigatori, in ordine descrescatoare, in functie de numarul de prieteni invitati care au acceptat si au devenit membri ai clubului Stilago.

Premiile sunt oferite de www.zaysha.ro, magazin care comercializeaza produse originale lucrate manual, in serie limitata . Grupate in colectii, bentitele, brosele, bandanele si agrafele poarta garantia unui look de invidiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare