Accesorii

#trenduri #sandale

Sandalele verii 2016: Ce sa porti pentru a fi in trend

Femeile iubesc incaltarile care le face sa se simta sexy,lucrul acesta este o certitudine, dar ce modele creeaza isterie in randul doamnelor atunci cand sunt nevoite sa cumpere articole de incaltaminte?

In functie de sezon, doamnele aleg sa isi completeze colectiile de pantofi cu piese cat mai stilate si originale. Si pentru ca sezonul cald a sosit, modelele de sandale de dama sunt si ele in rafturile magazinelor frumos expuse pentru a atrage cat mai multe admiratoare.

Cele mai de succes colectii de sandale ale noilor trenduri sunt cele de sandale cu platforma, care au castigat tot mai mult teren datorita confortului pe care il ofera. Femeile constata cu placere ca au in picioare ceva sic, stabil si comod care se preteaza la orice tinuta de vara avand calitatea de a a adauga cativa centimetri in plus la statura celei care le poarta. Admiratoarele platformelor cunosc foarte bine principiile modei si se bucura de toate avantajele atunci cand aleg sa cumpere asa ceva.

Orice femeie stie ca incaltamintea este o semnatura in propriul stilul si ca ne poate duce foarte departe, de aceea este crucial sa ne alegem perechea potrivita cu care sa ne simtim in largul nostru.

Anul 2016 a adus in prim plan numeroase alte trenduri care definesc sandalele in diferite stiluri dar variantele de sandale cu toc par a fi in continuare modele de succes care le incanta pe femei. Simplitatea este cuvantul de ordine in moda sandalelor din acest an, fie ca vorbim de sandale cu toc sau de cele cu platforma, tendintele sunt aceleasi: cat mai putin material expus in favoarea decoratiilor de dimensiuni mari care amintesc de natura in culori senzuale si delicate.

Evident, daca vreti sa fiti in pas cu moda, trebuie sa dati atentie accesoriilor, iar sandalele disponibile in numerose variante reprezinta principala atractie a sezonului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare