Accesorii

#sandale #moda #vara #stat #incaltaminte

Sandalele cu platforma, un must have al verii

Sandalele cu platforma continua sa fie in mare voga si in vara lui 2010. Comfortabile si versatile, aceste incaltari sunt excelente pentru a-ti intregi garderoba ta chic de vara.

Aceste sandale vin intr-o multitudine de forme, culori si texturi, ca atare ca nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu-ti vei gasi perechea potrivita care sa se asorteze cu hainele din sifonierul tau si care sa-ti avantajeze silueta.

De altfel, sandalele - platforme avantajeaza foarte bine si femeile mici de inaltime. Nici nu stii ce minuni pot face cativa centrimetri in plus adaugati inaltimii tale.

Un alt plus al acestor sandale este ca au tocuri dar in acelasi timp sunt foarte comode, fiind purtate cu placere o zi intreaga fara sa acuzi dureri de picioare. Fiind permisive, acestea se incadreaza foarte bine atat unei tinute mai clasice sau elegante cat si uneia casual-urban. Iata cateva exemple de cum poti purta aceste incaltari dragute si practice.

www.shoes.com

• Daca vrei sa creezi un efect mai seducator, asorteaza o pereche de sandale - platforma din piele de lac cu blugii skinny.  De asemenea, poti sa le combini si cu rochiile inflorate sau pantalonii office.

• Sandalele - platforma cu bretele si talpa din pluta sunt de asemenea in mare voga anul acesta. Asorteaza-le cu pantaloni trei sferturi capri, pantaloni scurti , bluze cu volane, rochii-tunica sau rochii in A si nu vei da gres. Vei creea astfel o tinuta chic-urbana perfecta pentru sesiunile tale de shopping,  iesirile in week-end cu prietenii sau petreceri.

• Pe de alta parte, sandalele platforma cu imprimeu sunt distractive si feminine in acelasi timp.  Asorteaza astfel sandalele animal-print cu o pereche de pantaloni capri din denim, fuste in nuante neutre sau alte articole vestimentare menite sa aduca un plus de feminitate tinutei.  Animal-print-ul iti va da acea alura glamour care te va face sa te simti ca o adevarata diva.

• Sandalele platforma cu bretea in jurul calcaiului sunt o alegere perfecta in vederea crearii unui look classy, mai sofisticat. Asorteaza-le cu pantaloni foarte scurti, fuste mini sau mini-rochite.

Astfel, daca esti o fana a sandalelor platforma, cu siguranta vei fi mai mult decat bucuroasa vara aceasta, caci vei creea outfit-uri de senzatie simplu si rapid.

Ai grija insa, sa-ti indrepti atentia spre culoriile calde de vara si modelele care te avantajeaza atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere al personalitatii.www.shoes.com

Foto : www.partiechiq.multiply.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare