Accesorii

#sandale #moda #stil #feminin #fermoar #accesorii #incaltaminte #tendinte #vara #stat

Sandalele cu fermoar, in tendinte si comode

Vara aceasta se anunta a fi una versatila si boema in ceea ce priveste segmentul sandalelor, lucru care nu poate decat sa ne bucure avand in vedere ca putem fi astfel si la moda si practice.

Una dintre tendintele principale ale sezonului cald o reprezinta influentele romane. Sandalelele joase cu multe bretele si decupate in fata au jucat un rol important in imaginatia designerilor atunci cand au gandit incaltarile pentru vara lui 2010.  Iar de aici s-a format si un nou trend, cel al sandalelor tip ghetuta cu fermoar in spate.

Comode si practice, aceste incaltari permit piciorului sa respire si sa intampine cum se cuvine soarele torid al verii. De asemenea, fiind foarte trendy si de actualitate, sandalele cu fermoar aduc un plus de prospetime si autenticitate unei tinute casual sau chiar si elegante.

De exemplu, pot fi purtate atat intr-o sesiune de shopping asortate la o pereche de pantaloni scurti si o ie de culoare deschisa cat si la o rochita scurta mai eleganta, seara in oras cu fetele. Modelele sunt nenumarate, de toate culorile si pentru toate gusturile. Mai ramane sa te decizi tu asupra unuia preferat de tine. Trage cu ochiul la modelele prezentate mai jos si convinge-te ca sandalele cu fermoar sunt un accesoriu emblema vara aceasta care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.
 

Sursa foto : www.net-a-porter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare