Accesorii

#modele ceas #alegere ceas #ceas #ceas de mana

Sa vedem ce fel de ceas purtam

Ca sa ne decidem asupra unui model de ceas de mana atunci cand mergem sa-l cumparam, e nevoie de multa rabdare si supunerea la mai multe probe pentru a vedea care este dimensiunea potrivita mainii noastre.

 

Si astea nu sunt sigurele criterii dupa care ne orientam cand ne achizitionam un astfel de accesoriu. Trebuie sa luam in calcul si outfit-ul nostru, catre ce stil se indreapta mai mult tinutele din dressingul nostru. De asemenea, un sfat valoros ar fi acela legat de pret, ca doar nu am vrea sa ne indrogostim de un model pe care nu ni-l putem permite.

Din fericire, piata orologera este un izvor nesfarsit de modele din care, cu siguranta, unul este pentru noi. Sa luam exemplu, gama de ceasuri Daniel Wellington, atat de fine, discrete si sofisticate. Sunt ceasuri pe care le poti purta la tinute casual de zi, de seara sau chiar si la tinute sport cand te decizi sa faci putina miscare. Colectiile impresioneaza prin produse destinate barbatilor cat si femeilor dar sunt perfecte si pentru copii sau adolescenti.

In cazul domnilor, daca ceea ce isi doresc se inscrie mai mult catre tiparul sport-casual, recomandam modele de ceasuri Diesel, robuste si cu design barbatesc. Prezente atat in varianta cu curea de piele sau silicon cat si cu curea metalica, ceasurile Diesel pun o amprenta masculina pe tinuta unui domn.

Si gama de ceasuri Timex poate fi luata in calcul, asta numai daca apreciati cultura americana si impartasiti spiritul liber al celor ce le produc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului