Accesorii

#rucsac dama #rucsacuri dama #accesorii

Rucsacuri dama – 5 feluri in care le poti purta anul acesta

In cazul in care te intrebi daca mai este la moda anul acesta sa porti un rucsac dama, raspunsul este da, iar vestea buna este ca o poti face in atat de multe feluri, incat sigur o sa te regasesti in cel putin doua dintre acestea.

In general, gentile sunt accesoriile care nu lipsesc, cu siguranta, din garderoba niciunei femei, iar anul acesta in tendinte este inca mult purtatul rucsac dama, reinventat si adaptat tuturor stilurilor adoptate de femeile din intreaga lume.

Te intrebi cum ai putea purta rucsacuri dama, in afara de clasica abordare indreptata catre stiul sport? Iata 5 feluri in care poti opta pentru un rucsac adaptat tinutelor abordate in diferitele momente ale zilei:

1. Poarta un rucsac colorat pentru a pune in valoare tinutele casual. Poti opta pentru aceasta combinatie atunci cand mergi pe tinute formate dintr-o singura culoare, unde un accesoriu colorat este piesa de rezistenta.

2. Alege un rucsac cu insertii metalice sau elemente precum franjurile pentru tinute chic casual. Poti alege culori pale, nude, precum bej, roz sau albastru, dar poti merge foarte bine si pe negru, daca nuantele din alegerea vestimentara iti permit.

3. Daca te indrepti catre sala de sport, rucsacul din panza este alegerea perfecta pentru a-ti depozita cele necesare. Impreuna cu niste pantaloni sport si un tricou in aceeasi nota, un rucsac din panza, accesorizat cu elemente care sa fie prinse de fermoarele acestuia, de exemplu, este alegerea perfecta pentru zilele in care mergi la sala.

4. Integreaza rucsacul sport si in tinutele de zi, purtate in oras. Combinatiile neasteptate dintre elementul sport, rucsacul, si un costum casual-elegant, de exemplu, ar transforma aceasta tinuta intr-una remarcabila.

5. Accesorizeaza tinutele elegante pe care esti nevoita sa le porti ziua sau pe care iubesti sa le porti si ziua, cu rucsacuri pastelate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare