Accesorii

#trenduri genti #genti #moda

Principalele trenduri in materie de genti

Geanta este accesoriul nelipsit din garderoba oricarei femei, indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta. Moderna, dar si utila in acelasi timp, poseta vine in completarea tinutei alese si ofera intotdeauna un aer chic.

 

In aceasta vara, gentile sunt vedetele outfiturilor. Orice combinatie simpla de haine va deveni una inedita, daca o accesorizezi cu stil. La mare cautare raman modelele maxi, iar noutatea sezonului e data de gentile borseta, care se prind in talie, neaparat in culori aprinse, precum galben, albastru, rosu sau verde neon. Daca ai de gand sa-ti reinoiesti colectia, iata principalele trenduri in materie, pe care le gasesti si pe https://sportcouture.ro/collections/michael-michael-kors, alaturi de alte accesorii si articole vestimentare la moda:

Gentile tip sac - cele mai utile

Moderna, confortabila si, mai presus de toate, extrem de incapatoare, geanta tip sac este ideala pentru tinutele casual, de plimbare in parc, pe faleza sau, pur si simplu, prin oras. Pe langa faptul ca intra in ea o multime de lucruri -  telefon, portofel, chei, cari, poate chiar si un laptop de mici dimensiuni - iti va servi si drept accesoriu la moda. Fundul rotund o face si mai spatioasa, asa ca, daca esti genul de persoana care are intotdeauna la ea diverse obiecte de trebuinta, geanta sac e pentru tine. 

Gentile - borseta, in culori tari

Acest model de geanta este vedeta sezonului, mai ales ca vine cu scopul precis de a scoate din anonimat orice tinuta. Se prinde in jurul taliei si poate fi asortata cu succes atat la rochii casual, cat si la pantaloni scurti purtati cu tricou ori la o pereche de jeansi si un hanorac. Gentile mici raman in tendinte si anul acesta, de la clutchuri, inclusiv cele de zi, pana la modelele tip postas si chiar cea de umar, cu lant. Poarta-le cu rochii vaporoase, de vara, in imprimeuri florare, alaturi de platforme sau pantofi sport. Vei arata impecabil!

Rucsacul ramane in tendinte

La fel ca geanta sac, rucsacul este tipul de geanta care poate fi purtat oriunde, in cele mai comode conditii. Pentru un aer modern, poarta-l pe un singur umar, la o tinuta simpla, compusa dintr-o rochie larga, peste care ai pus o jacheta sau o camasa din jeans. In cazul in care ai o gramada de obiecte in el si devine greu, treci la cealalta optiune si pune-l in spate. Rucsacul da impresia de relaxare, asa ca va fi, intotdeauna, accesoriul perfect pentru o zi libera.

Gentile de vara din iuta sau fibre naturale

Revin in tendintele modei gentile din iuta, fie sub forma de cosuri de picnic, fie micute, rotunde, de purtat pe lateral. Stilul country se potriveste perfect acestor modele, asa ca daca adori pantalonii scurti, ciocatele si completezi totul cu o palarie chic si un tricou cu franjuri, atunci geanta din iuta devine alegerea perfecta. 

Gentile de umar tip „case”

Daca pana acum am atins doar modelele casual, pentru femeile care adopta stilul office si elegant, tendinta in materie de genti este data de cele tip „case”. Formele patrate sau dreptunghiulare, din materiale tari, in stilul unei serviete, dar de dimensiuni mai mici, se vor asorta perfect cu o rochie clasica, o fusta creion sau un costum cu linii masculine. Acest model de geanta este preferat de femeile care vor sa denote eleganta si rafinament si este ideal pentru birou sau intalniri importante de afaceri.

Pe langa faptul ca te ajuta sa fii in tendinte, genta strange toate obiectele pe care le porti cu tine, oriunde ai merge, la birou, la plimbare in parc sau la o iesire cu prietenii. Imbina utilul cu placutul si alege modelul care sa se potriveasca stilului tau vestimentar, dar si personalitatii tale.

Sursa foto: https://pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare