Accesorii

#accent bijuterii #perle #bijuterii perle

Perlele, simbolul perfectiunii

Legenda spune ca perla nu e altceva decat lacrima de scoica si pulbere de fluture amestecate cu multa, foarte multa iubire.

Au diferite forme, dimensiuni şi culori…la fel ca oamenii şi sufletele lor.

Brăţară din argint cu perle de cultură

Brăţară din argint realizată manual lucrată masiv în combinaţie cu perle de cultură de culoare albă bogat ornamentate cu elemente de design floral şi delicate libelule cu aripile realizate din aur de 18 carate.

Cercei din argint cu perlă mabe

Cercei din argint realizaţi manual cu perlă mabe albă decorată delicat. Se prind pe ureche cu tortiţe mobile deschise la spate.

Perlele formate în mod natural, în urma pătrunderii întâmplătoare a unui corp străin în mantaua scoicii, sunt foarte rar găsite, de unde şi preţurile exorbitante cu care se tranzacţionează.

În secolul XX, când au fost puse bazele producţiei de tip industrial, piaţa perlelor a fost inundată de perle de cultură, mult mai ieftine decât cele "sălbatice". Cultura perlelor se bazează pe o combinaţie între intervenţia umană şi procesul natural de depunere a straturilor de sidef în jurul unui corp străin, intervenţia umană constând în introducerea în ţesuturile moi ale scoicii (manta) a acelui corp străin.

Dar oamenii nu şi-au însuşit şi lecţia oferită de scoica perliferă de a-şi înfăşura dificulţăţile într-o manieră luminoasă, adică în loc să se plângă de problemele lor şi să nu facă nimic, mai bine să lucreze şi să “secrete” o materie specială în care să-şi înfăşoare dificultăţile.

Cine va înţelege imaginea scoicii perlifere, va avea de lucru toată viaţa.

Perlele de cultură, chiar dacă sunt produse în cantităţi mari, nu sunt, totuşi, uşor de obţinut. Scoica are nevoie de ani pentru a fabrica o perlă - cu atât mai mulţi ani, cu cât perla e mai mare. Doar vreo 5% dintre perlele de cultură sunt de înaltă calitate, având sfericitatea aproape perfectă şi luciul iridescent care le fac apte de a fi utilizate în industria bijuteriilor de lux.

Perlele naturale pot fi deosebite de cele de cultură prin examinarea cu raze X. Cu cât dimensiunea unei perle naturale este mai mare, cu atât valoarea ei creşte. Perlele sunt simbolul exclusiv al perfectiunii.

Se spune că dau o speranţă şi o putere incredibilă. Atunci când ai trecut printr-o depresie sau o experienta nefastă, acestea te ajută să depăşeşti momentul. Pe lângă efectul curativ pe care îl au pe plan psihic, perlele ajută şi în boli cum ar fi cancerul sau în afecţiunile precanceroase. De asemenea, mai sunt întrebuinţate şi în bolile de stomac şi ulcere. Te ajută să dormi bine, îţi aduc puritate şi linişte interioară şi îţi aduc pacea, armonia şi înţelegerea în familie

Bijuteriile cu perlă sunt de o eleganţă absolută. Purtaţi perle în ocazii deosebite, montate în  argint: coliere din argint cu perle, pandantive din argint cu perle, cercei sau inele din argint cu perle şi nu veţi fi niciodată dezamăgite de alegerea făcută.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Accent Bijuterii

www.accentbijuterii.ro

021 317 41 11

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare