Accesorii

#Pantofi dama ieftini #Pantofi comozi dama #Zibra.ro

Pe Zibra.ro gasiti modelele de pantofi portivite oricarei ocazii!

Pantofii sunt articolul de incaltaminte ce se poarta in fiecare sezon iar forma si culorile ce i se atribuie la fiecare colectie mai sofisticata a designerilor ii fac mereu doriti de femeile elegante si moderne.

 

Istoria pantofului a luat nastere cu mult timp in urma, si de atunci si pana in prezent acesta a trecut prin modificari semnificative, fiind la ora actuala cel mai diversificat produs de incaltaminte.

Pe Zibra.ro, gasiti un stoc variat de pantofi ce indeplinesc mai multe stiluri, acoperind o arie larga de gusturi. Prezentarea acestora ofera detalii suplimentare in legatura cu marimea, forma, inaltimea tocului si nuanta exacta iar daca sunteti curioase sa aflati mai multe, va putem raspunde intrebarilor la numarul de telefon 0731.834.905 iar comenzile le puteti face online direct din site.

Colectiile acestei categorii cuprind pantofi comozi dama, pantofi fara toc, pantofi eleganti, pantofi dama ieftini si multe alte produse ce v-ar putea ajuta sa va alcatuiti o garderoba interesanta pentru toamna,un lucru extraordinar daca sunteti hotarate sa va achizitionati si nu va surade ideea plimbarii prin magazine. Aici gasiti tot ce vreti! Livrarea se face in termen de 48 de ore, percepandu-se un tarif de doar 10 lei pentru toate comenzile!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare