Accesorii

#parfumuri originale #parfum #parfumuri online #onlineparfum.ro

(P) Parfumul - accesoriul invizibil care te face sa iesi in evidenta

Parfumul pe care-l folosesti este unul dintre accesoriile care te ajuta sa iesi din tipare. Un parfum inseamna eleganta, rafinament, seductie, personalitate.

"Eleganta este imposibila fara parfum! El este accesoriul invizibil, ultimul si cel care nu poate fi niciodata uitat", remarca la un moment dat Coco Chanel, cea care a creat brandul Chanel.

Parfumuri cu totul speciale poti achizitiona simplu, rapid si fara batai de cap apeland la magazinul Onlineparfum.ro.

Iata cateva dintre parfumurile pe care le poti cumpara din acest magazin online:

1. Calvin Klein Euphoria men

Calvin Klein Euphoria men este un parfum barbatesc, cu arome lemnoase, lansat in anul 2006. Piperul si ghimbirul sunt notele de top ale acestui parfum creat de Carlos Benaim, Loc Dong si Jean-Marc Chaillan. Onlineparfum.ro iti ofera in trei variante: 30 ml (122 lei), 50 ml (144 lei) si 100 ml (178 lei).


2. Dolce&Gabbana The One for Men

Un alt parfum care merita toata atentia este Dolce&Gabbana The One for Men. Parfumul reflecta perfect barbatul carismatic, seducator, elegant si sofisticat caruia ii place sa se intretina. Dolce&Gabbana The One for Men in varianta de 50 ml poate fi comandat de pe Onlineparfum.ro la incredibilul pret de 179 lei.


 

3. Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal este un parfum pentru femei, care a fost creat din amestecul florilor preferate a creatoarei de moda Donatella Versace. Stilul parfumului Versace Bright Crystal este luminos si senzual. Varianta de 30 ml a parfumului costa 122 lei, in timp ce flaconul de 90 ml este disponibil la pretul de 193 de lei.

4. Christian Dior Dior Hypnotic Poison

Christian Dior, un brand faimos in lumea modei si parfumurilor, ofera reprezentantelor sexului frumos Dior Hypnotic Poison. Parfumul te invaluie cu notele sale oriental-vanilate. Dior Hypnotic Poison este disponibil in flacoane de 30 ml (210 lei), 50 ml (249 lei) si 100 ml (341 lei).

5. Thierry Mugler Alien Aqua Chic

Tot pentru femei este si Thierry Mugler Alien Aqua Chic, un parfum disponibil pe Onlineparfum.ro in varianta de 60 ml, la pretul de 192 lei.
 

6. Paco Rabanne Lady Million

Unul cele mai bine vandute parfumuri de la Paco Rabanne este Lady Million. Paco Rabanne Lady Million este un mix floral-lemnos, in care poti distinge arome de zmeura si portocale amare. Un flacon de 80 ml poate fi comandat la un pret promotional de 259 lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare