Accesorii

#stil feminin #pantofi #Christian Louboutin #colectie pantofi #colectia Christian Louboutin

Pantofii Louboutin sau cum sa calci in picioare adevarate capodopere

Christian Louboutin continua sa le faca sa viseze pe femeile din intreaga lume. Colectia de pantofi pe care designerul o propune pentru sezonul de primavara-vara 2014 este un adevarat omagiu adus artei.

Revin bretelele

O pereche de Louboutin’s sunt un must-have al oricarei fashioniste, chiar daca asta inseamna mari sacrificii financiare. Sezonul acesta, colectia reintroduce pantoful cu toc cu berete si cel inchis la spate, desigur, modernizate.

E cunoscut faptul ca de-a lungul carierei sale ca designer Christian Louboutin a creat adevarate capodopere. Pentru aceasta noua colectie de primavara-vara 2014 s-a inspirat de la marii pictori impresionisti ca Monet si Van Gogh, astfel ca imprimeurile florale in culori stralucitoare sunt elementele care caracterizeaza stilul intregii colectii.

Nu lipsesc, de asemenea, nici culorile pastelate si nici clasicul alb-negru.

Sandale de diva

In plus fata de tocurile de 10 sau chiar 12 centimetri cu care Christian Louboutin ne-a obisnuit, sezonul acesta designerul aduce in prim plan si sandalele stralucitoare, de diva, de la care nu lipseste, evident, celebra talpa rosie.

Noua colectie include si perechi de pantofi pentru cele care nu vor sa renunte la confort in favoarea stilului, ci vor sa imbine utilul cu placutul. Pantofii stralucitori, cu snur, ies in evidenta pentru ca au un aer mai masculin, astfel ca vara aceasta colectia Louboutin se adreseaza tuturor gusturilor.

Dungi si tinte

Triumful dungilor! Asa mai poate fi caracterizata colectia de primavara-vara a designerului francez. Si asta ca pana si modelele Geo Pump au tinte rosii in varf, iar in rest sunt pline de dungi pe toate partile.

Colectia face sa viseze, asadar oricare femeie, de la cele care prefera tocurile ultra-inalte, pana la cele care adora balerinii sau care ar alege si cu ochii inchisi o pereche de mocasini. Asadar, fie ca participi la o nunta de lux sau la o petrecere mondena, pantofii din colectia de primavara-vara 2014 de la Christian Louboutin te vor face sa stralucesti la propriu.

Sursa foto: unadonna.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului