Accesorii

#tendinte 2018 #Ochelarii Guess #guess

Ochelarii Guess in trend pentru 2018

Vara este unul dintre cele mai placute anotimpuri pentru zilele lungi si noptile calde pe care le aduce. Totul are parca un aer mai pozitiv si e aproape imposibil sa nu ne bucuram de soarele puternic care ne mangaie pielea. Pe langa bucuria pe care o poate oferi, mai pot fi momente in care razele acestuia sa ne dauneze. Fashion peoples deja au inceput sa caute solutii nenumarate de a se proteja de razele UV, dar in continuare, cele mai trend accesorii pe care le-am putea purta sunt ochelarii de soare. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un accesoriu? E usor de purtat si poti alege dintr-o varietate de forme si culori pe care le poti purta cu absolut orice outfit.

Toate gusturile pot fi multumite de moda acestui an, mai ales ca ceea ce isi doreste fiecare in parte este sa straluceasca in orice moment. Un brand foarte cunoscut, GUESS, a adus in atentia tuturor ochelari de soare cu forme pentru fiecare fizionomie.

Pentru un look retro, puteti alege din colectia de ochelari de soare Guess cu forma ovala sau rotunda si nu veti da gres. Acestia vor aduce un plus tinutelor tale vintage si pot avea de asemenea un aspect casual.

De asemenea, pentru cine iubeste sa iasa in evidenta, puteti alege o pereche de ochelari supradimensionati, cu design unic Guess, care vor reusi sa va puna in valoare fiecare trasatura a fetei voastre. Toti oamenii au nevoie sa primeasca aprecieri din jur, atentia si aprecierile celorlalti conteaza extrem de tare pentru increderea in propria persoana, dar aceasta apreciere depinde si de alegerile pe care le facem in fiecare zi. Fie ca e vorba de hainele pe care le purtam, de accesorii, de felul in care ne aranjam parul, noi suntem responsabili de aparitia si impresia pe care o vom face.

Formele de ochelari din acest sezon sunt atat de variate incat va fi aproape imposibil sa nu va gasiti o forma potrivita. Trebuie sa transmiteti incredere, cumva asta vor face ochelarii de soare, vor transmite incredere in sine si vor arata senzational cu orice outfit i-ati purta. Bucurati-va de posibilitatea de a vea un look de invidiat si purtati o pereche de ochelari de soare Guess https://www.ochelarivintage.com/ochelari-de-soare/guess/, potrivita stilului vostru. Alege sa stralucesti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare