Accesorii

#bijuterii ioana preda #Ioana Preda #bijuterii

More than just words – noua colectie Ioana Preda

Ioana Preda isi deschide sufletul in fata publicului printr-o noua colectie de bratari plina de emotii si sentimente pe care a denumit-o „More than just words”. Prin intermediul acestei colectii, Ioana ne face cunostinta cu oamenii speciali din viata ei care au inspirat-o sa creeze cate un model de bratara argint cu un mesaj special. Cuvinte aparent simple, dar puternice, descriu amintiri frumoase si emotii ce va da purtatorului o stare de beatitudine.

Ioana Preda isi doreste ca oricine le va purta sa zabeasca si sa isi aminteasca mereu ca toate lucrurile cu adevarat importante in aceasta viata au la baza dragostea. Ioana considera ca iubirea „Este singurul exces care nu ne dauneaza, dimpotriva, ne impinge mereu sa fim mai buni, mai generosi, mai oameni…si daca la finalul zilei, dincolo de haosul cotidian, de griji, de egouri si masti suntem capabili sa zambim si sa simtim iubire, cred cu tarie ca suntem niste oameni norocosi”.

Colectia de bratari argint este disponibila pe www.ioana-preda.ro si cuprinde 10 mesaje, fiecare dintre acestea avand o poveste in spate legata de un om special din viata Ioanei.

 

1. I choose to be happy – nici unui om nu ii este usor sa zambeasca in permanenta, insa Ioana ne incurajeaza sa zambim indiferent de situatie si astfel vom trece cu bine peste orice dificultate din vata noastra.

2. Not ego. We go – ideea acestui mesaj este ca putem realiza atat de putine lucruri singuri, limitati de ego si atat de multe impreuna, daca ne permitem acest lucru.

3. Let love in – prin acest mesaj suntem provocati sa lasam sa vina spre noi lucrurile frumoase si sa ne deschidem total pentru ele.

4. Serendipity – nimic nu este intamplator, sa ne bucuram de norocul de a descoperi lucruri placute fara a le cauta.

5. Wandelust – acest cuvant inglobeaza dorinta nebuna de a calatori si toate aventurile pe care le traim cand incepem sa exploram lumea.

6. Your heart knows the way – subliniaza curajul de a ne iubi, de a intelege ca ne suntem de ajuns si ca meritam exact ceea ce simtim.

7. Age is just a number – acest mesaj o decrie pe Ioana, care nu se regaseste sub nicio forma in varsta pe care o are. Cu un suflet colorat si mereu vibrant, ne incurajeaza sa traim fara sa tinem cont de un simplu numar.

8. Breathe – de foarte multe ori ne scapa lucrurile esentiale asa cum este respiratia - o respiratie profunda este urmata de o stare generala de bine.

9. Believe – sa credem in oameni, pentru ca nimic nu ar exista fara ei.

10. Acceptance – subliniaza puterea de a merge mai departe, oricat de grea si provocatoare ar fi calatoria noastra prin viata.

Acesta colectie pune in lumina omul din spatele cunoscutului brand de bijuterii Ioana Preda, iar cand totul este incununat de emotie rezultatul nu poate fi decat unul cu adevarat exceptional.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare