Accesorii

#baieti #fete #copii #pasti #haine #moda

Moda de Pasti pentru fetite si baietei

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment al iubirii, al intelegerii si al innoirii. Traditia cere ca parintii sa isi imbrace copiii in hainute noi,  asa ca iata cateva idei pentru a face cele mai bune alegeri in acest sens.

Haine pentru fetite

Fetitele sunt de obicei foarte cochete, la fel ca mamele lor, asa ca isi vor dori, in mod sigur, sa primeasca o hainuta noua pe care sa o poarte in ziua de Paste. Pentru a-ti usura munca, iti dam cateva idei si sugestii in ceea ce priveste moda pentru micile domnisoare.

Hainute pentru 3 – 6 luni

Acest costumas format din rochita din jeans si bluza roz este perfect pentru o fetita de doar cateva luni. Nu va mai fi nevoie decat de o pereche de ciorapei si de pantofiori. Pret: 40 ron

 

Hainute pentru 1 – 3 ani

Rozul si portocaliul sunt o combinatie de culori excelenta, care creeaza o stare de bine , datorita efectelor terapeutice ale acestor nuante. Rochia este confectionata din batist si face parte din colectia Jamaica .  Aceasta are un aspect sifonat, motiv pentru care este foarte practica, pentru ca micuta ta sa se poata misca in voie. Pret: 85 ron

 

Hainute pentru 3 - 4 ani

Rochia este confectionata din bumbac si are motive florale. Foarte vesela si colorata, rochita va fi purtata cu mare drag de fetitele cu varsta intre 3 si 4 ani. Este recomandat ca aceasta sa fie purtata cu o jacheta si eventual un dres. Pret: 85 ron

 

Hainute pentru 4 – 7 ani

Aceasta rochita poate fi purtata atat in zilele calduroase de vara, cat si primavara, cu un pulover sau un bolero si un dres subtire. Materialul este 100% bumbac, iar  verdele si rozul din imprimeuri dau o nota vesela tinutei.

 

Hainute pentru 7 – 10 ani

Rochia crem, cu bretele roz si imprimeu, produsa de Coccodrillo este perfecta pentru o fetita sportiva, care isi doreste libertate deplina de miscare. Materialul este destul de elastic si nu limiteaza in niciun fel miscarile copilului. Poate fi asociata cu un tricou cu maneca lunga luat pe dedesubt sau cu un hanorac din bumbac - pe deasupra.

 

Hainute pentru baietei

Chiar daca baietii nu sunt intotdeauna pasionati de moda si mai ales de haine, nu inseamna ca trebuie lasati deoparte. Toata lumea trebuie sa fie imbracata frumos in ziua de Paste. Iata cateva sugestii pentru a imbraca pustii intre 0 si 15 ani.

Hainute pentru 0 – 12 luni

Seturile formate din bluza si pantaloni sunt foarte practice atat pentru parinti, cat si pentru copii. Micutul poate fi schimbat rapid deoarece pantalonasii se deschid intre picioare cu capse, iar bluzita la spate. De asemenea, acest  costumas bleumarin ii va oferi si multa libertate de miscare bebelusului. Pret: 102 lei.

 

Hainute pentru 3 – 36 luni

Salopetele au fost intotdeauna adorate de pitici. Culoarea bej si carourile alb cu roz fac o combinatie excelenta – perfecta pentru o tinuta de sarbatoare. Salopeta vine insotita de o bluza cu maneca lunga, insa daca temperaturile sunt prea ridicate, poti schimba imediat bluza cu un tricou cu maneca scurta. Pret 110 lei.

 

Hainute pentru 4 – 7 ani

Aceasta camasa este creata in doua variante de culori: alb sau crem cu dungi. Hainuta are maneci lungi insa acestea pot fi rulate si prinse cu nasturi. Camasa poate fi asortata atat la o pereche de jeansi, cat si la o pereche de pantaloni cu buzunare.  Pret: 70 lei

 

Hainute pentru 8 – 12 ani

Camasa este o piesa vestimentara foarte practica deoarece nu necesita sa fie calcata. Are un aspect incretit si este creata in doua variante: alb cu imprimeu cu frunze sau cu dungi albastre. Astfel, poti alege varianta potrivita copilului tau. Pret: 80 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare