Accesorii

#tatauaj modern #alegere tatuaj #tatuaje mici #tatuaje discrete #tatuaje

Mini-tatuaje ultra moderne pentru o piele sexy vara aceasta

Vrei sa iti faci un tatuaj, dar nu prea ai curaj? Incepe cu unul mic, discret. Pentru inspiratie, iata cateva modele care ti-ar putea face alegerea mult mai usoara:

Pe umar

O randunica in zbor, desenata pe un umar, va simboliza dorinta ta de libertate. Doar o rochita cu bretele sau un maieu iti va dezvalui mini-tatuajul subtil.

La ceafa

Una dintre cel mai in trend pozitii pentru plasarea tatuajelor este zona cefei. Acolo poti marca initialele unei persoane dragi sau, daca esti iubitor de animale, poti simboliza acest lucru grafic, prin conturarea unei siluete de pisica, spre exemplu.

Pe degete

In ultima vreme, inelele de logodna au fost inlocuite de tatuaje. Iti poti marca iubirea printr-un simbol sau o initiala insemnata la inelar ori pe oricare alt deget.

Insa si dragostea de munte ori pentru un instrument muzical anume poate fi insemnata discret in acelasi mod.

La incheietura mainii

De departe, zona cel mai des utilizata pentru plasarea unui tatuaj este incheietura mainii. Este si una dintre cele mai dureroase zone, asadar efortul este considerabil.

Un semn zodiacal ori un simbol minuscul pot vorbi despre tine in cel mai discret mod cu putinta. De aceea, un tatuaj va deveni un accesoriu cu adevarat personalizat.

Probabil ca iti mai amintesti clasicele inimi albastre strapunse de o sageata pe care aproape fiecare barbat si le tatua pe brat in urma cu patru-cinci decenii, atunci cand facea armata. Ei bine, aspectul tatuajelor s-a cizelat mult, astfel ca acum e suficient sa iti desenezi doar conturul unei inimioare ca si cum te-ai fi jucat cu un pix pe piele.

Pe picioare

Atunci cand te gandesti la un tatuaj pe picior iti imaginezi, cel mai probabil, unul imprimat pe gamba. Insa la moda acum sunt, dupa cum spuneam, cele discrete, ascunse, pe care putini sa fie cei care le descopere. E drept ca tatuarea unui desen in talpa e cumplit de chinuitoare, dar multi spun ca merita.

Iar prescurtarile unor sintagme arhicunoscute, precum Ily (I love you), sunt des utilizate si pot fi plasate oriunde.

Sursa foto: popsugar.com, tattoobite.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare