Accesorii

#ochelari de soare #ochelari #vedete #modele ochelari

Look de vedeta: 3 modele de ochelari la moda in sezonul cald

Este deja cunoscut faptul ca vedetele dau startul in ceea ce priveste moda, iar stilul lor vestimentar este, ulterior, preluat de oameni din intreaga lume. Accesoriile joaca un rol important in conturarea unui stil aparte, astfel ca, mai ales in aceasta perioada, ochelarii de soare reprezinta unul dintre elementele de baza in tinutele celebritatilor.

Starurile reusesc, astfel, sa fie in pas cu moda, insa isi si protejeaza ochii de razele solare. Cu cat rama ochelarilor este mai mare, cu atat zona protejata este mai extinsa. Potrivit Skin Cancer Foundation, 5 din 10 cazuri de cancer de piele apar la nivelul pleoapei. De accea este necesar sa porti ochelari de soare, mai ales in timpul verii. Iata cateva modele de ochelari de soare, inspirate de la vedete.


1. Ochelari cu protectia marita

Daca ai tenul normal si ochi luminosi, precum Cate Blanchett si Meryl Streep, exista riscul sa dezvolti excrescente la nivelul pleopelor, astfel ca ai nevoie de ochelari cu protectie marita, astfel incat accesul la nivelul ochilor al razele soarelui sa fie blocat.


2. Ochelari cu rame curbate

Daca iti place sa petreci timpul in apa, cand mergi la mare, intocmai cum au fost surprinse de multe ori Cameron Diaz si Jennifer Aniston, este recomandat sa alegi ochelari de soare cu rame curbate. Acesti ochelari nu acopera doar ochii, ci au si o parte din semi-plastic ce acopera o portiune a fetei, astfel incat acestia raman fixati pe fata.


3. Ochelari supradimensionati

Daca iti place look-ul clasic Jackie O, poti alege sa porti, in aceasta vara, ochelari supradimensionati, la fel cum poarta si Victoria Beckham sau Nicole Richie. Pe langa faptul ca iti vor oferi un look misterios, iti vor si proteja mai bine zona sensibila din jurul ochilor.



Indiferent de stilul pe care il abordezi, este important sa aplici si crema de protectie in jurul ochilor inainte de a petrece timp la soare. Astfel, cu ajutorul cremei de protectie si a ochelarilor de soare vei fi ferit de razele ultraviolente care ti-ar putea crea probleme.

Sursa foto: starstyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare