Accesorii

#lenjerie sexy #mireasa #nunta

Lenjerie sexy pentru mirese

Lenjeria intima reprezinta una dintre cele mai pretioase arme de seductie ale unei femei. Totodata, ziua nuntii este cel mai important termen gandit de gramatica feminina si o ocazie perfecta pentru tine de a-ti innoi garderoba cu cateva piese de lenjerie super sexy. Scopul este sa-l innebunesti pe barbatul tau  si asta presupune sa scoti la inaintare intregul arsenal de cucerire.

Ca atare, daca n-ai facut inca cumparaturile in vederea achizitionarii desuuri-lor ideale, iata aici cateva sugestii care sa te ajute sa faci alegerea potrivita.

Inainte de a te decide insa trebuie sa stii ca sunt o serie de aspecte care trebuie luate in seama. Unul dintre acestea ar fi sa alegi produsele care te avantajeaza din punct de vedere fizic. Este foarte important sa fii constienta de atu-urile tale dar sa ai in vedere si micile imperfectiuni ale corpului tau. Astfel:

• Daca ai soldurile putin rotunjite si abdomenul nu este perfect plat, alege produsele care iti mascheaza aceste zone si care scot in evidenta in schimb partea bustului.

• Daca ai sanii mai mici, indreapta-ti atentia spre articolele vestimentare ce dau volum. Cum ar fi de exemplu un sutien push-up sau un corset mulat cu jumatate de cupa.

De asemenea, foarte important este sa probezi lenjeria pe care o alegi, inainte de a ti-o cumpara. Chiar daca din ochii ti se pare ca ti-e buna, este foarte posibil ca atunci cand ajungi acasa sa constati ca ti-e prea mare sau prea mica. Nu are rost sa risti, mai ales ca vorbim de cea mai importanta noapte din viata ta. Nu alege un model doar pentru ca iti place cum arata in poza. Trebuie sa te gandesti inainte daca te si avantajeaza pe tine si se potriveste personalitatii tale. Astfel:

• Daca preferi stilul inocent indreapta-ti atentia spre piesele mai simple, albe sau in nuante calde

• Daca esti mai vulcanica de felul tau opteaza pentru un corset in culori electrizante precum rosu si niste chilotei tanga cu fundita

• Daca iti place sa te joci, alege un stil mai provocator si misterios cum ar fi un set de lenjerie neagra din plasa
In ceea ce priveste materialul din care trebuie sa fie croite piesele tale de lenjerie intima, acesta trebuie sa inspire rafinament, mister si sa trezeasca senzatii tactile placute. Opteaza pentru matase, satin sau dantela si nu vei da gres.

Culoarea pe de alta parte este un detaliu demn de luat in seama. Nu de alta, dar aleasa cum trebuie, aceasta poate crea un efect de mare senzatie. Posibilitatile sunt variate de la clasicele alb si negru sau rosu pana la culorii indraznete precum galben, albastru sau roz. Important este sa alegi o nuanta care sa te avantajeze, care sa-ti puna in valoare ochii, tenul sau parul. Poti face combinatii de culori sau sa alegi varianta monocroma.

Un lucru este cert insa, idiferent de forma, modelul, textura sau culoarea unui set de lenjerie intima, acesta isi va face treaba doar pe jumatate. Atitudinea conteaza foarte mult pentru a deveni absolut irezistibila in fata sotului tau. Astfel, uita de inhibiti, lasa-te purtata de val si petrece in noaptea nuntii clipe de neuitat alaturi de barbatul tau.

Foto : www.3wishes.com, www.agentprovocateur.com, www.myfinelingerie.com, www.media.cleveland.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului