Accesorii

#accent bijuterii #bijuterii argint #bijuterii

Invata sa dai o nota de prospetime oricarei tinute

Accesoriile sunt secretul oricarei tinute, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Poarta bijuterii care dau o nota de prospetime outfitului tau fie ca mergi la serviciu, fie ca iesi la o plimbare sau la o cafea cu prietenele si daruieste, la ocazii deosebite, podoabe care vor fi cu siguranta apreciate. Poarta bijuterii cu pietre in culorile anului pentru a te inscrie perfect in tendinte.

 

Specialistii institutului Pantone, cel care da tonul in materie de culori in design in fiecare an, au inclus mai multe nuante de verde in tendintele pentru 2021; una dintre ele este "Mint", o nuanta proaspata, ce simbolizeaza renasterea si vitalitatea, pe care o poti purta atat intr-o zi de primavara, dar si in orice alt moment al anului, pentru a da o nota de prospetime oricarei tinute.

Bijuterii in tendintele anului 2021

Daca nu ai in garderoba tinute care sa corespunda, poti rezolva problema alegand accesoriile potrivite.

Agatul este considerat piatra absoluta, protejeaza fata de toate relele si are o noblete aparte, in ciuda faptului ca este o simpla varietate de cuart si are origini modeste. Agatul poate fi de diferite culori, insa aspectul sau le da o frumusete aparte, fie ca vorbim despre agat negru, gri, maro, roz, bleu sau verde. Un set din argint cu agat verde trebuie sa se regaseasca in caseta de bijuterii a oricarei femei, atat datorita proprietatilor magice ale acestei pietre, cat si elegantei sale deosebite.

FOTO: Accent Bijuterii - Set din argint cu agat verde

Tot o varietate de cuart este si aventurinul, o piatra ce inspira blandete, calm, echilibru si fericire, aducand optimism si noroc persoanei care il poarta. Aventurinul verde este o piatra a prosperitatii si prieteniei, dar si o calauza pe drumul schimbarilor necesare, iar persoana care il poarta va deveni mai creativa, mai motivata si mai constienta de actiunile sale.

FOTO: Accent Bijuterii -  Pandantiv din argint cu aventurin

Fii fermecatore cu accesorii in tonuri de primavara

O tinuta de primavara poate fi accesorizata si cu un inel din argint cu diopsid chrome, o varietate rara de diposid, de un verde fermecator, de intensitati diferite, in functie de dimensiunea pietrelor.

Cu siguranta nu vei trece neobservata cu o pereche de cercei cu diopsid chrome, care iti vor flata si tinuta, si personalitatea.

FOTO: Accent Bijuterii - Cercei din argint cu diopsid chrome

Malahitul este o piatra a succesului, prin urmare poate fi daruit sau purtat ca un talisman; in Evul Mediu era considerata un scut impotriva magiei negre si a vrajitoriei, dar si un protector al gravidelor si copiilor. Este o gema ce protejeaza nativii din Taur, Berbec, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Gemeni si Pesti. Puterea acestei pietre creste daca este in contact direct cu pielea; purtati un inel din argint cu malahit pentru o stare de echilibru si buna dispozitie, in timp ce un pandantiv din argint cu malahit va va spori concentrarea si pragmatismul si va stimula intuitia.

FOTO: Accent Bijuterii - Inel din argint cu malahit

Cadoul perfect pentru tine sau pentru o persoana draga

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii in tendintele primaverii 2021.

De o calitate si de o frumusete rara, bijuteriile Accent sunt caracterizate prin originalitate si rafinament, ceea ce le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor accesorii care sa va completeze colectia personala sau pe care sa le puteti oferi in dar.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului