Accesorii

#inele argint #bijuterii argint #bijuterii

Inele din argint cu modele autentice si simboluri unice pentru femei rafinate

Femeile adora bijuteriile speciale si au mereu un loc disponibil pentru ceva nou in colectiile lor unice de accesorii pretioase. Bijuteriile deosebite, precum cele mai frumoase inele din argint de la Metaphora, sunt originale si pline de rafinament, oferindu-le doamnelor sansa de a completa perfect orice tinuta, indiferent de stilul vestimentar preferat.

Mai mult decat atat, bijuteriile din argint cu simboluri speciale sunt reprezentative pentru caracterul deosebit al femeilor rafinate, care vor sa isi exprime personalitatea unica prin intermediul accesoriilor cu un farmec aparte.

Un cadou pretios indiferent de ocazie

Cand v-ati facut voua insiva ultima oara un cadou de suflet, care sa isi gaseasca locul binemeritat in colectia voastra de accesorii din argint? intrucat orice zi reprezinta ocazia perfecta pentru un gest pretios, astazi va prezentam avantajele inelelor din argint lucrate manual, cu simboluri unice, adunate de pe taramuri indepartate.

Fiecare femeie este speciala, motiv pentru care merita sa poarte bijuterii feminine, originale, cu un farmec aparte pentru a-i reprezenta stilul si personalitatea, indiferent de ocazie. Astazi vom face o incursiune in lumea unica a gusturilor rafinate prin intermediul celor mai deosebite modele de inele din argint cu simboluri unice, adunate din intreaga lume.

Inele din argint cu farmec aparte, atemporal

Inelele din argint simplu se asorteaza perfect cu celelalte bijuterii speciale din colectia voastra. in plus, cele cu simboluri speciale hinduse, budiste sau tuarege va vor asigura o prezenta unica si usor de remarcat la evenimentele deosebite din viata voastra.

Nu vor lipsi din lista noastra de recomandari nici inelele din argint cu pietre semi-pretioase precum labradoritul, granata, onixul verde sau carneolul intrucat stim ca acestea sunt preferatele voastre. Elegante, pline de rafinament si finute, astfel de accesorii pretioase din argint nu pot lipsi de pe lista bijuteriilor dedicate femeilor din intreaga lume, indiferent de varsta sau de stilul adoptat.

Inele din argint lucrate manual in Thailanda

Femeile care vor sa aiba mereu aproape simboluri unice de pe taramuri exotice precum Thailanda, pot alege acum diverse modele de inele din argint lucrate manual chiar acolo. Stilul unic thailandez reprezentat de lucraturi dense, de foarte buna calitate asigura rezistenta dovedita a acestor accesorii pe termen lung.

  • Puteti alege un inel din argint cu fir negru care se potriveste perfect cu diverse bratari si alte accesorii lucrate in stilul traditional thailandez.
  • in plus, puteti opta si pentru inele cu margelute din argint, care se remarca prin maiestria impletiturilor specifice acestei culturi. Acestea vor arata foarte bine si vor putea fi asortate cu usurinta cu alte bijuterii pentru a completa perfect diverse tinute.
  • Mai mult decat atat, inelele verigheta confectionate din argint patinat sunt cu adevarat speciale, cu suprafete decorate in nuante deosebite pentru a simboliza caracterul unic al vietii voastre petrecute impreuna.

Inele din argint cu simboluri hinduse

Bijuteriile din argint lucrate manual sunt elemente reprezentative pentru viata spirituala. Acestea nu doar arata foarte bine atunci cand sunt asortate corect ci sunt reprezentate si de o o simbolistica spirituala aparte pentru femei.

  • Un inel din argint adus din indepartatul Nepal poate deveni accesoriul vostru de suflet si un important simbol al culturii hinduse. in plus, acestea arata foarte bine alaturi de alte bijuterii si sunt extrem de comode.
  • Puteti opta si pentru inele din argint cu pietre semi-pretioase unice precum carneolul, lucrate manual in Nepal. Acestea sunt feminine, reprezinta rezultatul maiestriei bijutierilor nepalezi si pot deveni simbolul puterii voastre spirituale.
  • Inelele din argint de tip amuleta reprezinta, de asemenea, simboluri unice care stau la baza unui limbaj comun al bijuteriilor rafinate, cu suprafete frumos ornate, menite sa restabileasca echilibrul estetic si spiritual.

Inele din argint cu pietre semi-pretioase din India

India nu putea lipsi de pe lista de locatii deosebite de unde puteti alege bijuterii unice, cu pietre naturale, lucrate manual.

  • Puteti alege un inel deosebit din argint cu labradorit, care va fi reprezentativ pentru rafinamentul si delicatetea care va caracterizeaza.
  • Modelele de inele din argint si turcoaz lucrate manual in India reprezinta, de asemenea, o alegere potrivita atunci cand doriti sa adaugati un accesoriu unic in cadrul colectiei voastre de bijuterii.
  • Inelele de picior sunt considerate speciale de catre femeile din India. In plus, cele din argint pot deveni accesoriile deosebite care vor transforma complet tinutele voastre de vara.

Inelele din argint cu modele unice, cu pietre semi-pretioase si simboluri din diverse culturi cu traditie pot deveni accesoriile voastre de suflet, care sa va ajute sa va exprimati stilul si personalitatea asa cum se cuvine. Modelele unice de bijuterii inspirate din natura, in culori vii, cu un design delicat si din materiale de cea mai buna calitate vor adauga culoare si stil tinutelor voastre.

Surse foto: metaphorabijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare