Accesorii

# sandale cu platforma #sandale casual #sandale piele #sandale elegante #sandale

Incaltamintea perfecta pentru tinute incredibile si sofisticate

Incaltamintea este un accesoriu pe care fiecare dintre noi trebuie sa il alegem cu foarte mare grija tinand cont de tinuta in care dorim sa ne prezentam la orice eveniment, indiferent de importanta acestuia. Pentru a ne facilita aceste demersuri, magazinul online LaScarpa pune la dispozitia clientelor un portofoliu vast de sandale cu platforma la preturi extrem de accesibile, pentru tinute sofisticate si elegante.

LaScarpa – Profesionalism dedicat feminitatii

Magazinul LaScarpa este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate magazine care se ocupa cu comercializarea de incaltaminte de foarte buna calitate. Incaltamintea distribuita de acest magazin este fabricata din piele naturala si este menita sa reziste pentru mai multe sezoane.

Experienta de mai mult de 20 de ani pe care o are LaScarpa, impreuna cu dinamismul si seriozitatea de care a dat de multe ori dovada, o califica a fi drept una dintre cele mai profesioniste magazine de pe piata.

LaScarpa – Sandale cu platforma pentru tinute confortabile si practice

Printre modelele de produse de incaltaminte pe care le distribuie LaScarpa se gasesc si produsele de sandale cu platforma. Acest model de sandale are avantajul de a fi extrem de confortabil si totodata se muleaza foarte frumos pe picior.

In plus, acest model de sandale se poate asorta foarte bine cu orice tip de tinuta, fie ca este una casual sau ca este una care se doreste a fi mai eleganta.

 

Sandale cu platforma – Modele diverse pentru tinute elegante

Magazinul LaScarpa pune la dispozitia clientelor sale un intreg portofoliu care detine o varietate de modele de sandale cu platforma. Printre modelele de sandale cu platforma pe care le puteti regasi in cadrul magazinelor LaScarpa puteti cumpara:

  • Sandale cu platforma Noma – Acest tip de sandale sunt extrem de confortabile cu o platforma de 6 cm. Sunt realizate din piele natural atat la interior, cat si la exterior, fiind extrem de rezistente. Sunt disponibile pe mai multe culori, iar marimile sub care se gasesc sandalele Noma sunt 36, 37, 38, 39 si 40. Aceste sandale cu platforma pot fi achizitionate pentru pretul de numai 199,90 de lei ;

  • Sandale cu platforma Neia – Foarte practice, acest model de sandale cu platforma detine o platforma cu o inaltime maxima de 6 cm si o inaltime minima de 2 cm. Sunt create din piele naturala, iar pretul disponibil pentru aceste sandale confortabile este de 199,90 de lei ;

  • Sandale cu platforma Truma – Modelul de sandale cu platforma Truma sunt extrem de comode, au un design spectaculos si sunt confectionate din piele atat la interior, cat si la exterior. Platformele au o inaltime maxima de 7 cm si o inaltime minima de 3 cm;

  • Sandale cu platforma Herma – Acest model de sandale este unul care se potriveste perfect cu o tinuta eleganta, fiind niste sandale inalte, cu o platforma ce are o inaltime maxima de 11 cm. Sunt realizate din piele naturala atat la interior, cat si la exterior. Pretul cu care puteti sa intrat in posesia acest sandale deosebite este de 209,90 de lei.

Pentru comenzi sau detalii suplimentare, va invitam sa accesati acest link: www.lascarpa.ro

Sau sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei la numarul de telefon: 0752.722.772.

 

Sursa foto: ezeliving.com

                                                                                                                                                          Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare