Accesorii

# bijuterii cadou #accent bijuterii #idei cadouri

Idei de cadouri cu care sa-i surprinzi pe cei dragi

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej perfect pentru a le face persoanelor dragi din viata noastra un cadou frumos. Greul vine insa atunci cand trebuie sa faci alegerea cea mai potrivita. Experienta ne spune insa ca nu vei gresi niciodata atunci cand vei oferi in dar o bijuterie.

Femeile adora bijuteriile si oricare dintre ele iti va spune ca niciodata nu are suficiente. Mereu apare ceva nou care le starneste interesul, mai ales ca si in materie de podoabe moda se schimba destul de des. Pentru a-ti fi mai usor sa alegi o bijuterie pe care sa o faci cadou, am intocmit cu ajutor specialistilor Accent Bijuterii un top 5 al celor mai apreciate accesorii pretioase.

Un inel cu aur alb si safir sau diamante

 

Aurul alb e un metal pretios pe care il prefera mult mai multe persoane spre deosebire de cel galben. E mai elegant si mai versatil totodata. Se potriveste la orice varsta si este mult mai discret. Profita de rafinamentul acestui metal si alege un inel din aur alb, ornamentat cu diamante mici, de 14 karate, dar si cu un safir natural oval sau cu un diamant rotund briliant. Oricare dintre variante ai alege-o, cu siguranta ca persoana careia i-l vei oferi va fi foarte impresionata de gestul tau.

Nu exclude nici varianta unui inel din aur galben, daca cea care il va primi apreciaza acest tip de metal pretios. In combinatie cu diamante naturale albe si cu un smarald de mari dimensiuni va crea bijuteria perfecta pentru o cerere in casatorie, de exemplu.

Un ceas cu bratara din argint

 

Chiar daca astazi toata lumea are la dispozitie un ceas pe telefonul mobil, sunt multe persoane care inca prefera sa poarte ceas de mana. Vestea buna este ca ceasul de mana a depasit de multa vreme nivelul de accesoriu utilitar si s-a transformat intr-o bijuterie de inalta clasa. Poti opta, asadar, pentru un ceas cu bratara din argint placat cu aur alb de 14 karate, decorata cu pietre de granat, rodolit fatetate si zirconia. Cu un cadram mic, discret, dar cu cifre bine conturate, evidentiate, acest ceas este un accesoriu de lux care da clasa unei tinute.

O piesa unicat

 

Un cadou cu adevarat special va fi o piesa unicat, fie ca vorbim despre o brosa, o pereche de cercei cu pietre pretioase sau o bratara. Creatiile unicat sunt deosebite, intrucat sunt realizate intr-un singur exemplar, iar artistul isi pune in ele toata imaginatia si creativitatea. Un inel din argint chromat, cu pietre tanzanit, rodolit si diopsid, e un adevarat spectacol de culoare, o piesa potrivita pentru o femeie extrovertita, puternica, o femeie care stie cu adevarat ce vrea.

De asemenea, combinatiile de aur alb si aur galben, ornamentate cu pietre semipretioase sunt extrem de interesante si au un potential foarte mare de a crea o imensa bucurie.

Un set elegant

 

Seturile din argint cu pietre colorate sunt o alegere inspirata si cu care mergi la sigur. Formate, de regula, din colier cu pandantiv si cercei, sunt foarte elegante, iar cea care le poarta se va simti deosebita.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare