Accesorii

# ghete calduroase #ghete comode #ghete

Ghete comode si calduroase, dar si avantajoase? Da, se poate

Bunicile noastre aveau o vorba: atunci cand ti-e rece la picioare ti-e frig in tot corpul. Poate ca de aceea ne si tricotau sosete groase din lana. Ceva adevar tot exista in spusele acestea. Pentru ca in zilele reci de iarna, o pereche de ghete comode si calduroase iti poate oferi tot confortul de care ai nevoie.

Alegerea unei perechi de ghete pentru iarna ar putea fi simpla daca tinem cont de cateva criterii clare: sa fie din piele naturala, sa aiba o talpa buna, atiderapanta, sa fie captusite tot cu piele si sa aiba un model modern. Ei bine, si mai trebuie luat in calcul un aspect: pretul. Dincolo de toate descrierile de mai sus, ghetele pe care fiecare ni le dorim trebuie sa nu fie nici foarte costisitoare, asa incat sa ni le permitem usor.

Marelbo, unul dintre producatorii romani de incaltaminte recunoscuti pentru calitatea produselor sale, a pregatit pentru iarna lui 2018 o colectie impresionanta de ghete cu un look dinamic, asa incat sa iti fie simplu sa descoperi perechea potrivita. Asta in cazul in care te opresti la una singura, insa cu siguranta ca odata ce vei descoperi intreaga gama de produse nu vei rezista sa iti cumperi doar o singura pereche.

Ghete in culori moderne

Printre culorile care fac furori in iarna 2018-2019 se numara cele metalice. Iar la Marelbo vei gasi ghete din piele naturala, in nuante metalizate inedite. Indigo sidef, bordo sidef sau gri sidef sunt culori interesante, cu care vei atrage atentia celor din jur. Se potrivesc de minune la tinute tineresti, funky.

De asemenea, aramiu este o culoare discreta, dar in acelasi timp cu un impact mare.

Ghete din piele naturala

Un atu major al incaltamintei marca Marelbo este calitatea. Toate ghetele sunt realizate din piele naturala, foarte atent prelucrata asa incat materialul sa fie rezistent. In vreme ce unele dintre ghete au la interior tot piele naturala, altele sunt captusite cu blana artificiala, pentru a pastra o temperatura optima la nivelul picioarelor.

Ghete rezistente

Majoritatea modelelor pentru iarna sunt concepute cu o talpa inalta, zimtata, asa incat sa asigura o aderenta buna si stabilitate in mersul pe zapada. Pe site-ul marelbo.ro vei gasi modele de ghete tip bocanc sau ghete pana la glezna, cu siret si dublate cu fermoar, asa incat sa poata fi usor incaltate.

Ghetele cu accesorii din tinte metalice pot fi purtate la fel de bine cu jeansi, cat si cu fuste sau rochii maxi.

In toata tara exista peste 50 de magazine de unde poti cumpara incaltaminte Marelbo pentru femei, barbati, adolescenti sau copii la pret de producator. De asemenea, poti plasa comanda direct pe site. Livrarea comenzilor online se face numai prin curierat rapid. Plata comenzilor pentru Romania se poate face ramburs sau online cu cardul. Le vei primi in cel mult 48 de ore, asa ca poti astepta in confortul casei tale perechea de ghete din piele comode si calduroase la pret super avantajos.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare