Accesorii

#accesorii #genti #louis vuitton #genti Louis Vuitton

Gentile Louis Vuitton pentru aceasta vara: eleganta si rafinament in stil vintage

Sunt adorate de vedete fie ca este vorba de covorul rosu, de sedinte de shopping sau de calatorii. Si asta pentru ca gentile Louis Vuitton imbina perfect traditia cu modernitatea. E drept ca preturile lor sunt greu accesibile pentru buzunarul de rand, insa privitul nu costa! Asa ca iata cateva dintre modelele propuse de designerii casei de moda pentru vara aceasta:

Marc Jacobs a reinventat geanta Noe, acel tip de geanta cu cordon, fabricata pentru prima data in 1932 special pentru a purta sticle de sampanie. In cele din urma, geanta a evoluat si a devenit extrem de populara in anii '80. A venit randul designerului casei de moda Louis Vuitton sa o redescopere si sa ii dea un aspect revolutionar. Gentile din colectia acestui sezon sunt realizate din materiale diverse, in culori si forme foarte interesante si cu detalii inedite.

Iata un model confectionat din piele crem, cu insertii metalice si cu pietre Swarovsky pe toata suprafata lui. Pretul unui astfel de model este de 3.600 de euro.

Modelul Edie Campbell a pozat pentru acest model fabricat in editie limitata.

Modelul "Belle de nuit"

Geanta "Belle de nuit" a fost confectionata din pene de paun si fazan si cu detalii extravagante precum pietrele Swarovsky. Atat cristalele, cat si penele sunt aplicate manual. O astfel de munca migaloasa dureaza nu mai putin de sase zile, iar pretul este pe masura efortului, dar si al brandului: 18.500 de euro.

Iata modelul intr-o prezentare de exceptie a actritei Catherine Deneuve.

Din materiale luxoase

O geanta confectionata integral din piele de aligator si vopsita intr-o nuanta vibranta de ciclam este cea din imagine. Inchiderea ei, ca de altfel a tuturor exemplarelor de acest tip, se realizeaza cu ajutorul unor bride sub forma de ciucuri, iar bareta de umar are atasat lacatul pe care este gravata monograma brandului. Pretul unui astfel de model este de 15.200 de euro.

Iat-o si in varianta celebra, din piele maro, cu monograma aurie Louis Vuitton.

Dimensiuni si culori

Insa gentile din colectia acestui sezon nu sunt doar cele din modelul Noe, ci si genti de mana, mici si cochete, sau mari, pentru umar.

Gentile sunt elegante, iar culorile pleaca se la nuante estompate si merg pana la cele vibrante, pentru a satisface gusturile oricarei femei.

Actrita Michelle Williams este din nou imaginea brandului Louis Vuitton.

Surse foto: moda.pourfemme.it, fashion365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului