Accesorii

#geanta #primavara 2011 #lanturi #genti dama #modele genti #geanta dama

Gentile "hot" ale sezonului cald

Daca esti o impatimita a gentilor, in aceasta primavara poti alege intre cele mai diverse forme si culori. Afla care sunt cele mai "hot" genti pentru primavara-vara 2011.

Tendintele in materie de genti in acest sezon includ o surpriza: revenirea albului si a nuantelor neutre foarte deschise.

Inspira-te din trend-urile sezonului primavara-vara 2011 si alege geanta care se potriveste cel mai bine stilului tau.

Ciucurii au revenit in atentia designerilor in acest sezon ca un accesoriu de lux, care ofera gentilor un aspect rafinat si elegant. Ciucurii scurti pot impodobi posetele, dar si gentile mai mari. In colectiile noi de genti, Gucci si Louis Vuitton au folosit cel mai mult ciucuri, realizand genti elegante de seara si de zi.

Gucci. Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Albul si cremul au revenit in atentia stilistilor in acest sezon. Dupa ce anul trecut culorile neutre si de inspiratie militara au dominat gentile prezentate pe podium, primavara aduce o paleta cromatica mai feminina.

Pentru un look proaspat, potrivit anotimpului, culorile cele mai potrivite sunt albul, cremul, rose-ul si alte nuante deschise.

Alexander Wang. Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Imprimeurile colorate sunt un alt trend al sezonului, care a influentat si preferintele designerilor in materie de genti.

Geanta este cel mai simplu mod de a adauga culoare tinutei si de a te bucura de imprimeuri florale sau geometrice fara sa risti o tinuta prea incarcata.

Chiar daca imprimeurile florale sunt cele mai apreciate in acest sezon, animal print-ul este si el prezent in preferintele stilistilor, care recomanda imprimeurile ce imita blana de ghepard si de zebra pentru 2011.

Etro. Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Baretele lungi ale gentilor au revenit si ele in tendinte, ca alternativa pentru posetele plic colorate de primavara.

Alege gentile cu barete lungi, care ajung in dreptul coapselor atunci cand sunt purtate pe umar. De la lanturi metalice stralucitoare pana la barete din piele moale, designerii au asigurat o selectie larga, care se potriveste cu orice look.

Versace. Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Pentru cel mai rafinat look, cauta gentile cu texturi deosebite. De la cele clasice, cum este pielea de crocodil, pana la texturi moderne cu elemente geometrice, acestea pot asigura rafinamentul unei tinute.

Daca optezi pentru o geanta de piele cu texturi deosebite, alege pielea naturala de calitate, care iti va oferi look-ul cel mai reusit.

Valentino. Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Detaliile metalice sunt elementul cel mai important pentru gentile si posetele de seara in acest sezon.

De la luciul metalic pana la aplicatiile din metale si beretele din lanturi, sclipirile metalice nu trebuie sa lipseasca dintr-o tinuta eleganta de seara in 2011.

Nina Ricci. Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare