Accesorii

#geanta #genti toamna #modele genti #genti ieftine

Genti perfecte pentru toamna care costa pana in 100 de lei

Gentile reprezinta unul dintre cele mai importante accesorii ale unei femei. De asemenea, oricat am avea de multe, niciodata nu strica inca una in plus. Toamna aceasta se poarta gentile tridimensionale si opulente, care iti pot scoate in evidenta orice tinuta, cat ar fi ea de banala. Iata cateva genti ideale pentru aceasta toamna pe care le poti gasi pe site-urile specializate, cat si in magazine:


1. Gentile medii

Pentru zi poti alege o geanta de dimensiuni medii pentru a pastra nota de supradimensional. Alege gentile care au si curea care se te ajute sa o porti si in genul postas, deoarece ziua este mai dificil sa te descurci cu geanta tinand-o in mana, mai ales daca mergi si la cumparaturi. La H&M gasesti modele de genti de dimensiuni medii foarte sic si extrem de practice, la doar 89,90 lei.


2. Gentile din panza

Toamna aceasta, la mare cautare sunt si gentile din panza. Sunt ideale pentru tinutele lejere, precum cele sport sau casual si foarte utile.

Au un design inedit si, in plus, poti alege unele care au un mesaj ce te caracterizeaza. Au un pret foarte accesibil. Cea din imaginea de mai jos se gaseste tot la H&M si costa doar 19,90 lei.


3. Gentile de seara

Chiar daca in ultima perioada designerii recomanda genti de seara cat mai micute, insa de efect, cu greu poti indesa in ele tot ceea ce ai nevoie. La H&M poti gasi o geanta de seara foarte sic, cu franjuri inedite, care costa doar 99 de lei.


4. Plicurile cu imprimeuri

Imprimeurile continua sa se mentina in tendinte si toamna aceasta. O geanta cu un astfel de model este indispensabila pentru o adevarata pasionata de moda. La H&M poti gasi numeroase astfel de plicuri, cu imprimeuri inedite, elegante si foarte usor de purtat. Preturile acestora pornesc de la 39,90 lei.

Genti top postas cu imprimeuri foarte interesante si elegante poti gasi si la magazinul Stradivarius, la 69.00 de lei. De asemenea, tot la Stradivarius poti gasi genti tridimensionale cu imprimeuri simpatice, care au preturi avantajoase, de la 99.00 de lei.



Sursa foto: sarahparlow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului