Accesorii

#louis vuitton #christian dior #chanel #genti #genti pentru toamna 2011 #genti dama #genti femei #geanta dama

Genti pentru toamna 2011

Stilistii au pastrat cateva dintre tendintele acestei primaveri si pentru gentile din colectia toamna/iarna. Afla care sunt cele mai trendy genti pentru toamna 2011 .

Designerii au renuntat la posetele plic minuscule prezente pe podium in aceasta primavara si au adoptat genti mai incapatoare pentru urmatorul sezon.

In timp ce ciucurii din piele raman printre accesoriile cautate pentru genti, alte tendinte se impun rapid si ar putea influenta si sezonul primavara- vara 2012 .

Afla care sunt cele mai importante tendinte in genti pentru toamna 2011 .

Culoarea rosie

Rosul este culoarea vedeta a sezonului toamna/iarna 2011-2012 atunci cand vine vorba de genti. Combinate cel mai des cu negru, nuantele de rosu puternic au fost admirat pe genti la prezentarile de moda din New York, Londa, Paris si Milano.

Alte combinatii intre gentile rosii si colectiile designerilor au inclus nuante de maro si de gri.

Gentile rosii revin in atentia stilistilor intr-un mod mai versatil decat in ultimul sezon dominat de rosu (2003). Alege-ti nuanta preferata de rosu si poarta geanta cu tinute negre sau neutre.

Foto: www.examiner.com

Poseta plic medie

Dupa ce primavara a fost dominata de posete plic in care abia incap cateva chei si un telefon mobil, designerii au fost mai generosi cu spatiul pentru colectiile de toamna.

Posetele plic de marime medie au fost prezente pe podiumul marilor designeri pentru noile colectii. Din piele moale, dar ferma, posetele de zi recomandate de stilisti sunt cele in culori clasice, de la negru la maro si alb, dar si verde sau albastru.

Aceste posete par cea mai buna investitie, deoarece trendul pare ca va continua si in primavara lui 2012.

Foto: www.examiner.com

Piele de piton

In colectiile de toamna/iarna, gentile din piele de piton naturale sau ecologice au fost prezente in colectiile Gucci, Prada, Roberto Cavalli, Nina Ricci, Bottega Veneta, Christian Dior si Giorgio Armani.

Textura exotica a pielii de piton este disponibila si in nuante deosebite si pare a fi un succes in aceasta toamna, indiferent daca alegi culori naturale sau nuante indraznete.

Cauta gentile de marime medie din piele de piton, care creeaza un look luxuriant, pastrand insa o silueta simpla.

Foto: www.examiner.com

Gentile cu maner

Poreclite "lady bag", gentile de marime medie, care sunt purtate tinute in mana si rareori atarnate pe umar sunt un alt trend important in aceasta toamna.

Chiar daca au fost prezente si in colectiile din toamna 2010, aceste genti au lipsit de pe podium in aceasta primavara. Cele mai cautate culori in acest sezon sunt verdele, rosul si mustarul.

In timp ce colectiile Gianfranco Ferre, Sonia Rykiel si Louis Vuitton au prezentat gentile fara barete pentru umeri, in colectia Christian Dior, acestea au putut fi vazute cu cu barete lungi detasabile.

Foto: www.examiner.com

Gentile de umar

Cand vine vorbe de gentile de umar pentru toamna 2011, designerii au ales extremele: barete foarte scurte care impun ca geanta sa fie purtata chiar sub axila sau barete foarte lungi, care duc geanta la nivelul soldurilor.

In colectiile Chanel sau Christian Dior au fost preferate gentile cu bareta cat mai lunga, in timp ce Gucci si Blumarine au optat pentru baretele foarte scurte, trend ce ar putea continua si in primavara anului viitor.

Foto: www.examiner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare