Accesorii

#geanta #genti #genti de voiaj #rimeri #geanta voiaj #geanta calatorie

Genti de voiaj la reducere, pe Rimeri.ro

ADVERTORIAL

Daca te gandesti deja la vacanta, acum este momentul sa te innoiesti cu genti de voiaj practice si aspectuoase. Magazinul online rimeri.ro face reduceri masive la bagaje si genti de voiaj, pentru toate tipurile de necesitati. Iata cat de ieftine sunt gentile de voiaj de firma in aceasta perioada, pe rimeri.ro!

Nu mai astepta, ca in fiecare an, ajunul unei calatorii pentru a-ti achizitiona genti de voiaj esentiale pentru a porni la drum. Pregateste-te de la inceputul anului pentru vacanta si deplasari diverse, cat ai prilejul sa achizitionezi genti de voiaj calitative, semnate de producatori de renume, la preturi reduse. Rimeri.ro ti-a pregatit un stoc intreg de variante, astfel incat sa intampini primavara cu bagajele facute si cu pofta de drumetii!

Iata cateva recomandari de genti de voiaj la preturi promotionale, care abia asteapta sa te insoteasca la munte, la mare sau peste granite.


1. Set de calatorie 4 piese BESTWAY

De ce sa cumperi o singura geanta de voiaj, cand poti sa iei 4, cu investitie minima? Rimeri.ro iti ofera setul de calatorie cu 4 piese marca BESTWAY, cu patru genti din material textil, intr-o superba nuanta de rosu somon si de toate dimensiunile de care ai nevoie! Pentru ca beneficiezi de reducere 50%, poate fi al tau cu doar 33 lei (in loc de 65 lei).


2. Geanta dama voiaj Ladies Holdall Print

Iti place sa calatoresti cu stil, deci nu accepti genti de voiaj banale pe umarul tau? Atunci trebuie sa fie a ta Geanta dama voiaj Ladies Holdall Print, in forma cilindrica, cu compartiment principal spatios cu fermoar, curea de umar ajustabila si maner pentru transport. Platesti pentru ea doar 69 lei, in loc de 139 lei (reducere 51%).


3. Geanta design clasic PUMA

Apreciezi un brand de calitate si preferi gentile de voiaj cu design clasic? Te vei bucura sa afli ca geanta Fundamental Small Sports de la Puma, cu doua buzunare laterale cu fermoar si curea ajustabila, costa pe rimeri.ro doar 69 lei, redusa cu 43% de la pretul normal de 119 lei.


4. Geanta avion Lamonza

Nu poti rata oferta incredibila pentru geanta de avion produsa de Lamonza, cu sistem de protectie pentru sustinerea pe umar si buzunar frontal foarte incapator, oferita de rimeri.ro la pretul de 72 lei!


5. Geanta voiaj Vinyl Holdall Ladies

Imprimeul floral se mentine in tendinte, de aceea nu trebuie sa ratezi geanta de voiaj Vinyl Holdall Ladies, produsa de Lee-Cooper, cu design feminin si trendy, din bumbac! Rimeri.ro ti-o ofera cu doar 79 lei, la fabuloasa reducere de 63% din pretul normal (209 lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare