Accesorii

#geanta de plaja #geanta #vara #modele genti #ggenti de vara

Genti de plaja la moda vara aceasta

Sezonul vacantelor se apropie cu pasi repezi, asa ca e momentul sa incepi si tu sa iti achizitionezi cele mai in voga accesorii pentru plaja. Vara aceasta, gentile cat mai colorate, mai ales cele tricotate nu trebuie sa iti lipseasca. Iata cateva modele de genti de plaja la moda vara aceasta:


1. Gentile de plaja din rafie

Daca ai prin casa genti de rafie uitate printr-o debara, este timpul sa le scoti la purtare. Vara aceasta, gentile din rafie sunt la mare cautare, mai ales pentru plaja. Daca sunt prea simple, le poti accesoriza cu diverse flori sau iti poti pune imaginatia la contributie si sa creezi diverse modele pe care sa le aplici pe aceste genti.




2. Gentile din plastic

Gentile din plastic sunt perfecte vara aceasta la plaja. Portocalii, albastre sau verzi, acestea trebuie sa fie neaparat in nuante cat mai vii.


3. Gentile stil oriental

Pentru ca stilul oriental este una dintre tendintele acestei veri, o astfel de geanta este ideala si pentru plaja.


4. Gentile neon

Neonul este din nou vedeta acestei veri. Gentile de plaja tridimensionale in nuante de neon sunt ideale pentru a-ti crea o vestimentatie sic chiar si la plaja.


5. Gentile crosetate

Daca iti plac lucrurile handmade, poti alege o geanta de plaja tricotata, de culoare negra si cateva imprimeuri viu colorate care sa ii de o nota inedita.


6. Gentile cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale sunt indispensabile in vara 2013. Pentru a fi la moda chiar si la plaja, alege o astfel de geanta si cu siguranta vei arata sic.




 


7. Gentile de plaja alb-negru

Combinatia nonculorilor alb si negru nu se va demoda niciodata, asa ca nu ezita sa iti achizitionezi o geanta de plaja alb-negru.


8. Gentile de plaja cu buline

Pentru firile copilaroase, gentile perfecte pentru plaja sunt cele cu imprimeuri cu buline. Acestea iti vor da un aer fresh si o nota jucausa tinutei tale.


9. Gentile aurii

Auriul este culoarea anului 2013. Daca iti place stilul elegant, o geanta de plaja in nuante aurii este ideala pentru tine.


10. Gentile cu animal print

Animal printurile au revenit in forta in vara lui 2013. Accesorizeaza-ti tinutele simple cu astfel de genti si nu vei da gres nici macar la plaja.



Sursa foto: thecampuscompanion.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului