Accesorii

#genti de dama #genti toamna #stil feminin

Genti de dama perfecte de toamna – Alege acest accesoriu in functie de stil!

Stilul vestimentar al unei femei trebuie sa fie definit prin cuvantul eleganta. O femeie care isi doreste sa fie cocheta si la moda, trebuie sa aiba o garderoba care sa cuprinda tinute vestimentare in tendintele modei, care sa o avantajeze, sa-i puna in valoare silueta. Foarte importanta este atitudinea, dar si faptul de a fi imbracata impecabil, cum s-ar spune "la patru ace". O femeie trebuie sa fie atenta si la imbracaminte si la accesorii, dar si la coafura si la machiaj. intotdeauna conteaza si cel mai mic detaliu. De exemplu se poate intampla ca un simplu accesoriu – o geanta – sa strice toata imaginea.

Daca intrebi o femeie la ce accesoriu nu ar renunta niciodata, este posibil sa-ti raspunda ca nu ar renunta la un inel, la un ceas sau la o geanta. Cele mai populare accesorii sunt cele din categoria genti dama iar in acest an sunt preferate chiar modelele supradimensionate, realizate din piele texturata, rezistente si incapatoare. Astfel de articole din piele vor fi in topul tendintelor din aceasta toamna, deci trebuie sa ai si tu unul pentru a fi la moda. Sunt realizate intr-o gama variata de forme si pot avea nuante de culori aprinse (de maroniu, ruginiu, grena, bej, brun, gri, negru), caracteristice acestui anotimp.

Sunt numite si genti shopper si deci asa cum indica si numele pot fi folosite la cumparaturi. La fel de incapatoare sunt gentile sac-voiaj care fac parte de asemenea din tendintele noi ale modei. Majoritatea au un design inedit, care impresioneaza prin toate detaliile, prin textura, forma, dar si combinatii de culori si materiale. Sunt folosite diferite imprimeuri florale, geometrice, abstracte, toate astfel realizate, incat produsul are eleganta si stil atunci cand este privit in ansamblu.

O geanta trebuie sa completeze armonios tinuta vestimentara pentru ca este un element de stil important, care ar putea transforma o tinuta banala in una prezentabila. Indicat este sa fie suficient de mare pentru a putea plasa in ea cateva lucruri importante pentru orice femeie: un ruj, un telefon mobil, o mica agenda, o oglinda, etc. in acest an se poarta gentile asortate cu haina (cu jacheta, sacoul sau rochia), important este sa stii sa alegi ceea ce iti vine bine si te face sa te simti extraordinar.

Privind cu atentie noile colectii de accesorii ale designerilor poti descoperi ce modele de genti de dama sunt in conformitate cu tendintele modei din toamna-iarna anului 2017. De exemplu ei au recomandat pentru acest an diferite modele de genti mici, care sunt bogat decorate cu elemente pretioase si sunt realizate dintr-un material dur care isi pastreaza forma intacta. Astfel de genti apar in colectiile Christian Dior, Elie Saab si Dolce&Gabbana. La fel de elegante sunt gentile de dama mici cu lant, care pot fi lacuite, pot fi in nuante de culori variate si pot avea anumite elemente de decor originale: franjuri, ciucuri, bucati de blana, aplicatii lucrate manual, logo-uri, etc.

Indiferent ce stil abordezi, de la cel sport si pana la unul elegant al unei seri deosebite, poti gasi un model de geanta care sa se potriveasca fiecaruia si care sa completeze cu succes tinuta vestimentara aleasa. Sunt genti de forme geometrice diferite – rotunde, patrate, dreptunghiulare – care pot avea bareta de mana sau bareta pe umar, si pot fi din diverse materiale. La fel de cool sunt si gentile din materiale cu luciu metalic, cu aplicatii care intrec orice imaginatie.

Pentru o plimbare in oras sau la un local poti alege o geanta casual mai mica, de mana sau cu o curea de umar, dar foarte eleganta. in acest an sunt in trend gentile simple cu aplicatii interesante, cu broderii si alte decoratiuni originale. Designerii au adus in prim plan si clutch-urile care au fost la moda si anul trecut. Aceste genti sunt realizate din materiale cu texturi diferite, pot fi din piele, stofa, blana sau lac. Clutch-urile apar in colectiile de moda Prada, Bottega Veneta si Elie Saab. Pentru un stil extravagant sunt potrivite gentile cu forme originale, indraznete, neobisnuite – de ladita, torte, racheta, planeta, pinguin, pisica sau alte forme de animale - cum sunt modelele Chanel, Thom Browne si Moschino. Un mare impact in prezentarile de moda l-au avut gentile din blana artificiala, in culori deosebite, de maro, brun, indigo, bej, grena, maro-inchis, negru si combinatii ale acestora. De asemenea gentile din piele sintetica care imita pielea unor animale sau reptile (tigru, sarpe, crocodil, leopard) sunt perfecte pentru sezonul rece.

Pentru a avea stil conteaza modul cum te imbraci dar si cum te comporti in societate. intretinerea frumusetii este expresia stilului de viata dar si a rafinamentului personal. Pentru a fi la moda in aceasta toamna trebuie sa cunosti noile tendinte ale modei pentru acest anotimp, sa alegi piese diferite, viu colorate, care sa iti vina bine, sa te avantajeze si sa iti puna in evidenta calitatile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului