Accesorii

# constance 24 # geanta din piele de crocodil #geanta Hermes #licitatii #hermes

Geanta Hermes din piele de crocodil, scoasa la licitatie. Este uimitor cu ce pret a fost vanduta

O geanta Hermes a fost scoasa la licitatie si s-a vandut cu un pret colosal. Este vorba despre geanta “Constance 24” realizata din piele de crocodil. Geanta Hermes a fost scoasa la Licitatia de Craciun organizata online de Artmark si a fost adjudecata la pretul de 32.000 de euro.

Geanta de culoare Rose Scheherazade, de dama, vine insotita de chitanta si cutia originala (2018) a avut un pret de pornire de 24.000 de euro.

Alte genti adjudecate au fost: "Kelly 25 Retourne" - Hermes, din piele Togo, de culoare Rouge Pivoine, de dama, - 12.000 de euro, "Birkin 30" - Hermes, din piele Clemence, de culoare Rouge Casaque, - 11.000 de euro, "Scales Boy" - Chanel, din piele, de culoare bej, husa si cutie originala, - 3.000 de euro, "Printed Mini Flap" - Chanel, de dama, in cutie originala, - 2.250 de euro.

Pe langa genti, obiectul licitatiilor organizate de Artmark in decembrie au fost si vinuri de colectie, arta sacra, opere de valoare muzeala si bijuterii.

In aceeasi sesiune, un whiskey Macallan Glenlivet 1952, cu o vechime de 25 ani, in decantor din cristal Bohemia, cu certificat, a fost vandut pentru 2.500 de euro.

Un lot format din sapte sticle de whisky, de calitate exceptionala (dintre care Glenfiddich 25, Yamazaky 18 etc.), cu un pret de pornire de 150 de euro a fost adjudecat in final la 2.250 de euro. Un lot de champagne vintage, inclusiv H. Chauvet & Fils si Gil Roupsy, a fost cumparat la 1.000 de euro.

Doua vinuri rosii Margaux, vechi de 65 de ani, care au facut parte din meniul legendarului tren transcontinental Orient Expres, cu un pret de pornire de 175 de euro, au fost adjudecate la 450 de euro, potrivit ziare.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului