Accesorii

# bijuterii pietre pretioase #bijuterii argint #bijuterii aur # accesorii trendy

Fii pretioasa in noaptea dintre ani. Ce bijuterii sa porti

Party-ul din noaptea de Revelion este ocazia perfecta de a straluci. O rochie frumoasa, o coafura eleganta si o bijuterie care sa iti puna in valoare frumusetea naturala sunt cele trei elemente de baza care te vor ajuta sa arati extraordinar la trecerea dintr-un an in altul.

Luna decembrie nu este dedicata doar cautarii celor mai frumoase daruri pentru cei dragi, ci si a tinutelor pentru Revelion. Indiferent ce vei decide sa imbraci, fie ca este o rochie de seara sau o salopeta eleganta, accesoriile de lux nu trebuie sa iti lipseasca. Insa trebuie sa le alegi cu mare atentie.

Cu ajutorul specialistilor Accent Bijuterii am intocmit un set de recomandari care sa te ajute in alegerea bijuteriilor perfecte pentru noaptea dintre ani.

Cercei lungi

Atrage atentia asupra chipului tau! Accentueaza-ti feminitatea cu ajutorul unei perechi de cercei lungi cu diamante. Sunt ideali pentru persoanele care au fata rotunda, intrucat alungesc trasaturile. De asemenea, sunt o varianta foarte buna daca porti o rochie cu umerii goi sau o coafura cu parul strans. Opteaza pentru o pereche de cercei realizata din aur alb de 14K, ornamentata cu diamante si safire naturale.

Cercei din aur roz si alb

Se poarta mult aurul roz, o descoperire destul de recenta facuta de designerii de bijuterii care au introdus-o in colectiile de accesorii pretioase. Alege o pereche de cercei din aur roz si alb cu diamante naturale. Combinatia dintre cele trei elemente este extrem de eleganta si confera un aer de noblete celei care poarta acest tip de podoabe de lux. Nu vei mai avea nevoie de alte accesorii, intrucat acesti cercei sunt o piesa statement, care va atrage atentia asupra ta. Merg perfect cu o tinuta all black sau cu o rochie albastru clasic, culoarea anului 2020.

Colier sofisticat

La o rochie simpla, cu un decolteu adanc, se potriveste un colier bogat in elemente, precum acest colier coada de paun. Este o piesa cu un impact puternic, care exclude orice alte bijuterii, intrucat este un accesoriu opulent, sofisticat. Colierul este realizat din argint placat cu aur alb si galben de 14 karate, ornamentat cu pietre de diopsid chrome, rubin, smarald, zircon si safire multicolore fatetate. Culoarea pietrelor se asorteaza perfect cu o tinuta uni. Colierul poate fi purtat, spre exemplu, cu o salopeta nude, fara maneci.

Bratara statement

Argintul placat cu aur alb este o alegere foarte buna. Metalul capata un plus de stralucire si eleganta, iar alaturi de pietre semipretioase in culori vesele poate crea un accesoriu care sa iti puna feminitatea in valoare. Alege o bratara supradimensionata, care sa iti accentueze incheietura mainii. Aceasta bratara frumos ornamentata cu pietre de diopsid chrome, turmaline multicolore si rubin fatetate este ideala pentru o femeie puternica, stilata.

Inel cu rubin

Si nu uita ca in noaptea dintre ani se poarta rosul. De aceea, Accent Bijuterii iti recomanda un inel din argint placat cu aur alb, ornamentat cu piatra de rubin finisata caboson si zirconia. Este foarte elegant, rafinat si iti va evidentia manichiura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului