Accesorii

# genti piele naturala #DiAmanti #genti

DiAmanti – gentile din piele naturala lucrate in Italia, acum si in Romania prin www.diamanti.ro

Zilele acestea m-am hotarat sa-mi fac un cadou pe care sa-l port cu drag in sezonul insorit ce sta sa inceapa – o geanta din piele.  Am ales sa o achizitionez de pe internet datorita preturilor mai reduse pe care le gasesti in magazinele online. La o simpla cautare pe Google am gasit mai multe site-uri pe care le-am studiat cu atentie.

Dintre toate magazinele online studiate, pe www.diamanti.ro am gasit cele mai frumoase genti din piele la cele mai bune preturi. Varietate mare de modele si culori, preturi pentru toate buzunarele si garantia produselor de cea mai buna calitate, lucrate in patria marochinariei de lux, Italia. Am comandat o geanta superba pe care s-o pot asorta la cat mai multe tinute si a doua zi deja mi-a fost livrata. Nu pot avea decat cuvinte de lauda privind calitatea gentii comandate si a promtitudinii livrarii. Recomand, cu drag!

Pe viitor intentionez sa-mi mai cumpar si o servieta din piele tot de la DiAmanti, pentru lucrul la birou. Modelele sunt, de asemenea, deosebite si nu am gasit nicaieri preturi mai bune. Insa, cum de anul acesta au inceput sa se poarte tot mai mult si rucsacurile din piele, cred ca voi prioritiza pe lista mea achizitia unuia. Nu mai ramane decat sa ma hotarasc la culoare.

Spor la cumparaturi si nu uitati ca o geanta de calitate este ca un pasaport catre succes! Cum spunea si Yves Saint Laurent, “moda nu are doar rolul de a face femeile mai frumoase, ci si de a le da incredere de sine .“

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare