Accesorii

#Ceasuri dama #Ceasuri Skagen #ceasuri de mana

De ce ne plac ceasurile Skagen?

Ca femeie poti iesi usor in evidenta intr-un mod placut si elegant daca alegi sa porti o pereche de cercei desavarsiti, o bratara speciala incadrata frumos pe mana, un colier masiv la gat sau poate chiar o geanta ce completeaza perfect o tinuta aparte.

Din punctul acesta de vedere, femeile sunt mult mai norocoase decat barbatii, gasesc usor tot soiul de trucuri prin care sa se faca remarcate si sa suceasca mintile barbatilor cu care intra in contact.

De asemenea, un alt accesoriu care pluseaza la capitolul eleganta si stil este ceasul, din ce in ce mai mult utilizat de catre doamnele din intreaga lume, in special de cele ce au descoperit modelele de ceasuri Skagen care se inscriu in tiparele moderne. Design-ul acestora este in topul preferintelor doamnelor care adora sa adauge rafinament tinutelor simple compuse din piese vestimentare deloc complicate in nuante pamantii sau pastel.

Compania promoveaza non stop delicatetea, firea suava a femeii ce merita inconjurata tot timpul de protectie si aduce cu fiecare colectie nou lansata, elemente noi ce fac din aceste ceasuri dama adevarate bijuterii de masurare a timpului.

Daca ati descoperit compania Skagen de curand, cu siguranta, sunteti fascinata de maiestria cu care sunt lucrate modelele de ceasuri de mana si poate deja purtati unul, fiindca nu ati putut rezista tentatiei de a nu va achizitiona un model. Suntem convinsi ca firma se numara printre preferatele femeilor care cauta un accesoriu aparte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare