Accesorii

# happytude # happy me #laura olaru #genti primavara #design romanesc #genti vara

Cum te poate face o geanta mai fericita

Orice femeie este de acord ca o geanta perfecta este esentiala pentru a avea o aparitie perfecta. Si o atitudine potrivita. Pe scurt, geanta perfecta echivaleaza de multe ori cu fericirea persoanei pe care o poarta. Cel putin in ceea ce priveste outfitul. Cum poti obtine acest efect? Simplu!

De curand, un designer si un blogger-jurnalist au lansat geanta care satissface gusturile oricarei femei. Este incapatoare pentru feeia multitasking, este vesela pentru femeia jucausa, este eleganta pentru femeia de business, este de piele pentru femeia care stie cat de importanta este calitatea. Pe scurt, Happy Me este o geanta care poate transforma o zi buna intr-una foarte buna. O geanta lucrata din piele naturala (texturata sau neteda), cu taieturi curate. O geanta geometrica fara brizbrizuri, functionala, in care incap gadgeturile de care ai nevoie in fiecare zi, pe care o poti purta si la birou sau la intalnirile de lucru, dar si la cafea; si la plimbare in parc sau la shopping, dar si cand iesi la un vin cu prietenele. Dar, cel mai important, Happy Me este o geanta colorata.

Colectia Happy Me reuneste 7 genti, diferite intre ele prin culoare. Laura Olaru si Oana Botezatu au ales impreuna 7 culori happy, usor de asortat si de adorat: rosu, galben, verde, albastru, argintiu, auriu si blue serenity.

Ideea gentii Happy Me s-a nascut pe covorul din sufrageria Oanei, la inceputul acestui an. Intr-o perioada in care se vorbeste tot mai mult de femeia multitasking, Oana – ea insasi mama, jurnalista, blogger si antreprenoare – a rugat-o pe Laura sa-i faca o geanta de zi potrivita in (aproape) orice situatie. Acesta a fost inceputul acestei colaborari si, totodata, al colectiei Happy Me.

Oana a vrut o geanta multitasking, ca ea. O geanta simpla, dar nu fada. Dar cel mai mult si-a dorit sa aiba o geanta happy, cum este ea mereu. Asa ca Happy Me este colorata in cele mai frumoase nuante, potrivite pentru orice sezon”, spune designerul Laura Olaru.

Gentile din colectia Happy Me by Laura Olaru + Happytude by Oana Botezatu pot fi admirate si cumparate la expozitiile cu vanzare la care designerul este invitat, dar se pot comanda si online. De exemplu,sambata aceasta gentile vesele pot fi admirate la targul 100% romanesc de la Beraria H. Pentru detalii despre Happy Me, Laura va sta la dispozitie pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/LauraOlaruOfficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare