Accesorii

#genti dama #accesorii #printuri

Cum sa porti tinute surprinzatoare, cu printuri si combinatii de culori uimitoare

Moda nu impune limitele anul acesta. Opulenta si excentricitatea se regasesc in colectiile tuturor creatorilor de moda celebri. Asadar, adopta si tu tinute indraznete si combinatii de culori inedite. Iata cum poti purta culori surprinzatoare in combinatie cu printuri uimitoare:


1. Stilul marinaresc cu imprimeurile albe

Claritatea stilului marinesc se potriveste de minune cu printurule albe. Asadar, daca vrei sa iti creezi un outfit sic si in tendinte, care sa uimeasca prin cromatica, poti combina o fusta cu imprimeuri albe, in stil scotian, cu geanta tip postas de un bleu ciel pur. De asemenea, cateva straturi de gri nu ar deranja deloc in aceasta tinuta.


2. Pastelurile fac echipa perfecta cu imprimeurile florale

O tinuta de zi surprinzatoare, ideala pentru o fire nonconformista ar fi o combinatie intre un top de dantela piersica, o fusta din bumbac cu imprimeu floral si o uimitoare poseta plic, ce seamana cu o tabla de sah in nunate primare indraznete.

Citeste si:  Genti in tendintele toamna-iarna 2013-2014

3. Paiete si tinte

O fusta cu paiete si un clutch cu tinte sunt o combinatie perfecta pentru o tinuta de seara. Daca mai adaugi si un fundal negru, outfitul tau va fi unul surprinzator, elegant si extravagant in acelasi timp.


4. Imprimeurile salbatice si blocurile de culori

Imprimeurile florale exotice, salbatice, extrem de indraznete fac cea mai buna echipa cu blocurile de culori. Combina o salopeta cu imprimeuri rosii, accesorizata in talie cu un snur ce se preteaza cromaticii si asorteaz-o cu o geanta plic in blocuri de culori. Look-ul pe care il vei obtine va atrage cu siguranta toate privirile asupra ta.

Citeste si:  Genti perfecte pentru toamna care costa pana in 100 de lei



5. Insertiile din blana asociate cu negru

Cand vine vorba despre texturi, cele mai bune combinatii se fac intre lana neagra si insertiile de blana maro. Poarta un sacou si o fusta dintr-o textura groasa, precum lana, cu o poseta tip postas cu blanita maro, iar outfitul tau va fi perfect.

Daca luminezi tinuta si cu niste imprimeuri grafice albe, extravaganta si rafinamentul vor caracteriza din plin look-ul tau.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare