Accesorii

#ploaie #vestimentatie #stil #trendy #moda #tinuta #outfit

Cum sa fii trendy pe vreme ploioasa

Vremea capricioasa, inchisa si plina de precipitatii isi face simtita prezenta si zilele noastre par mohorate si triste daca nu stim cum sa le facem fata. Te deprima faptul ca nu-ti mai poti lua pantofiorii aceia superbi lacuiti, ca te vei stropi pe pantaloni si ca iti vei strica coafura din cauza ploii?

De ce nu incerci insa o atitudine mai pozitiva? Ia exemplul lui Gene Kelly si alege sa canti si sa dansezi fericita prin ploaie. De vestimentatia si tinuta ta ne ocupam noi. Cum? Afli citind in cele ce urmeaza cum poti sa fii trendy pe timp de ploaie.


Umbrela


Imaginea unei zile ploioase echivaleaza de multe ori cu aceea a unei multimi plenare de umbrele inchise la culoare, triste si mohorate. Desi negrul este una dintre culorile vedeta ale sezonului, nu crezi ca umbrelei tale i-ar sta mai bine intr-o nuanta mai vesela ce sa contracareze tristetea acelor picaturi de ploaie? Alege sa fii originala si scapa de eterna umbrela in tonuri cenusii pentru una rosie, portocalie sau coral. Cu noul tau accesoriu vesel pentru zilele ploioase, cu siguranta nu vei mai vedea totul atat de mohorat si trist in jurul tau.

Gaseste o umbrela draguta pe care sa-ti doresti sa o deschizi atunci cand ploaia iti bate in geam. Ai grija insa, alege una de calitate si rezistenta, chiar daca este mai scumpa si incearca sa stai departe de cele din plastic si fragile.


Haina de ploaie


In ceea ce priveste haina de ploaie, nu ai cum sa dai gres daca optezi pentru un trench clasic, in tendinte in acest sezon. Insa de ce sa nu aduci o nota de originalitate, optand pentru unul mai luminos, in culori precum rosu sau roz? Aceste nuante indraznete te vor face sa zambesti si sa sa te simti mangaiata de razele soarele intr-o zi ploioasa si innorata.

 

Geanta


O geanta rezistenta la apa este un must atunci cand vine vorba de vremea ploioasa. Adeseori, apa este un inamic de temut al unei posete dragute si atent lucrate precum si a lucrurilor pe care aceasta le contine.

O geanta realizata din material rezistent la apa precum nylon-ul este o cale usoara pentru a-ti proteja lucrurile pe care le porti tot timpul cu tine. In plus, acest accesoriu este permisiv cu extravagantele asa ca nu te sfii sa te joci, optand pentru culori explozive, modele si inseratii futuriste.


Incaltamintea


Cel mai nou trend in ceea ce priveste incaltamintea in sezonul ploios il reprezinta cizmele Wellington din cauciuc. Nonconformiste si jucause, aceste ghetute te scot din impas atunci cand ploaia nu-ti da pace si iti dau un aer chitibusar si salbatic pentru care o baltoaca formata de ploaie nu este un motiv de intristare si nervi. Realizate din cauciuc,,modelele de cizme Wellington existente pe piata vin in culori tari, desene geometrice si „animal-print” si iti aduc aminte de copilarie.

Avand in vedere ca au o nota copilareasca, aceste cizme par greu de asortat. Insa acest lucru nu este imposibil Tot ce trebuie sa faci pentru a evita o imagine de ansamblu neinspirata si putin infantila este sa pastrezi restul tinutei simplu si casual, fara alte combinatii de culori si diverse imprimeuri inutile. Si binenteles, combinatia de pantaloni la dunga din stofa office si cizme din cauciuc cu labute de catel imprimate pe ele iese din discutie.

 

Palariile impermeabile


Cea mai buna metoda de a te apara de ploaie este indiscutabil umbrela. Dar din cand in cand o schimbare este binevenita. Incearca o palarie impermeabila in culori vesele.
Pe langa faptul ca este si mai usor de purtat si nu te va mai stresa gandul ca trebuie sa cari o umbrela cu tine, peste tot, riscand adeseori sa o pierzi, vei avea si o un look trendy si vesel. Cu siguranta, purtand o palarie roz sau rosie, picaturile acelea de ploaie nu te vor mai supara, ci din contra te vor amuza si iti vor insenina ziua.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare