Accesorii

#aur #argint #bijuterii

Cum sa combini bijuteriile din aur cu cele din argint

Accesoriile au darul de a scoate din anonimat o tinuta anosta, insa pot crea si un adevarat fiasco vestimentar daca nu sunt alese cum trebuie, fie ca vorbim de stil, de combinatii de culori sau de materiale.

Tocmai de aceea, pana nu demult, in moda exista o regula de aur in ceea ce priveste accesoriile: niciodata sa nu combini aurul cu argintul.

Acum insa, cu noile trend-uri, din ce in ce mai multe femei sunt vazute purtand si aur si argint in acelasi timp. Sa fie pur si simplu o interpretare proasta a fashionului sau un nou look original demn de urmat? Combinatiile aur-argint sunt de bun augur sau nu?

Se pare ca da. Sau cel putin asta se poate observa  din noile colectii de pe podiumul international. De altfel, din ce in ce mai multi bijuterii aleg mix-ul in ceea ce priveste accesoriile, indreptandu-si atentia spre  bijuteriile fabricate din aur si argint (sau aur alb ).

Astfel, indrazneste si poarta cu succes o pereche de cercei din aur cu niste bratari din argint sau invers. Gama variata de accesorii din care poti alege, iti permite lucrul acesta. Iar daca iti este teama de o schimbare atat de radicala, poti incepe prin a purta accesorii din argint alaturi de bijuterii din aur alb. Cu genul acesta de combinatie niciodata nu vei da gres si vei crea un look elegant  si corect.www.howtosellgoldjewelryforcash.com

 

Tips&Tricks

 

• Ai grija ca ceasul sa fie in acelasi material cu inelul de pe mana pe care il porti. De exemplu, daca ceasul este argintiu, accesorizeaza-l cu un inel din argint sau aur alb. Poti, daca vrei, sa porti pe mana cealalta inelul tau de aur.
• Combina doua accesorii din metale diferite indepartate unul de celalalt. De exemplu, nu alege sa porti cercei din aur si lant din argint. Opteaza mai degraba pentru cercei din aur si bratara din argint sau ceas din argint sau o geanta cu insertii din argint.
• Bijuteriile de lux. Daca esti genul care porti bijuterii fine, de lux, alege sa te limitezi la un singur metal: ori aur ori argint, dar nu amandoua odata.
• Nu purta niciodata un inel de argint si unul de aur pe aceeasi mana.
• Nu purta o verigheta din aur si diamante cu un ceas sport din argint pe aceeasi mana.
• Cand ai dubii si nu stii daca un accesoriu din argint s-ar potrivi cu unul din aur, ramai la un singur metal si renunta la ideea de mix.

www.made-in-china.com

 

Foto : www.stephanieseymour.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare