Accesorii

#accesorii #silueta #slaba

Cum sa alegi accesorii care subtiaza

Tinutele alese corespunzator au calitatea de a ne face sa aratam mai slabe decat in realitate. Ceea ce nu stiu multi este ca si accesoriile pot avea acelasi efect de subtiere a siluetei. Multe femei ignora insa acest aspect si asta de frica sa nu aleaga accesoriile gresite. Urmand acest ghid simplu de alegere a accesoriilor, nu vei mai avea aceasta problema.

Accesoriile sunt o modalitate foarte buna de a-ti inviora stilul si de a-ti pune in evidenta trasaturile corpului cu care te mandresti. Toate accesoriile dar in special cele oversized atrag atentia asupra zonelor in care sunt plasate astfel incat este foarte important sa le porti pe acelea care iti scot in evidenta calitatile si ascund in acelasi timp parti ale corpului de care nu esti foarte mandra.  Cum sa faci lucrul acesta? Ramane de vazut in cele ce urmeaza.

 

Bijuterii

 

Daca ai forma fetei rotunda indreapta-ti atentia spre un set de cercei lungi. Vei vedea imediat cum chipul tau se subtiaza. De asemenea, un colier -nod va scoate in evidenta linia bustului si va distrage astfel atentia de la partea inferioara a corpului. Daca alegi sa porti o tinuta monocroma pentru a parea mai slaba, atunci un colier in mai multe straturi te va ajuta sa inviorezi look-ul.

Stai departe de colierele scurte si foarte incarcate deoarece au efectul invers celui de subtiere. Un colier cu un pandativ mare in schimb te poate ajuta sa echilibrezi look-ul.www.stepsweightloss.com

 

Centuri

 

Curelele sau centurile sunt o cale foarte usoara de a-ti sublinia linia corpului segmentandu-l in asa fel incat sa te avantajeze.

Modelul de centura pe care trebuie sa-l alegi depinde foarte mult de caracteristicile tale fizice. Insa, ca o regula generala, o curea de 2-5 cm este potrivita in majoritatea cazurilor. Iar, pentru a profita si mai mult de efectul de subtiere al acestui accesoriu, cel mai bine ar fi sa plasezi cureaua pe in zona cea mai subtire a trunchiului.www.designerplanet.org

 

Genti

 

Deoarece gentile sunt accesorii indispensabile pentru o femeie, trebuie sa fii foarte atenta atunci cand faci alegerile. Un aspect important de care trebuie sa tii cont este ca, in cazul in care esti plinuta ar fi bine sa eviti sa porti genti cu multe curele deoarce nu te complimenteaza.

Cand alegi o geanta incearca sa nu alegi una care sa-ti oglindeasca forma corpului . Daca esti mai solida in partea de sus a corpului opteaza pentru o geanta stil sac sau pentru un clutch oversized. Daca corpul tau este in forma de para atunci o geanta de umar ar fi cea mai buna optiune.www.designerplanet.org

 

Pantofi

 

Sa gasesti o pereche de pantofi care sa-ti dea un look mai subtire este foarte simplu. Pe langa tocurile stilettos care sunt o modalitate clasica de a sterge cele cateva kilograme in plus, optiunile din care sa alegi sunt variate. 

Daca ai picioarele groase, evita sandalele cu multe curele deoarece scot si mai mult in evidenta acest lucru.
Daca ai gleznele groase alege pantofi cu tocurile groase. Stai departe de cele decupate in spate care au calcaiul rotund.

Chiar si tocurile pisicuta pot avea efect de subtiere daca sunt alese cum trebuie. Astfel, pentru a obtine maximum de beneficii, indreapta-ti atentia spre cele inchise la culoare.www.lawholesaleclothing.com

 

Foto : www.zimbio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare