Accesorii

#ochelari #accesorii #stil feminin #look chic #ochelari vedere

Cum sa ai un look chic daca porti ochelari

Ochelarii reprezinta unul dintre cele mai indragite accesorii in aceasta vara. Astfel, nu doar persoanele care au nevoie poarta ochelari, ci si cele care vor sa fie in tendinte. Look-ul de "tocilar" a castigat teren in moda, asa ca tinerii au adoptat acest nou stil. Daca porti ochelari, ar trebui sa stii ca felul in care iti aranjezi parul si modul in care te machiezi joaca un rol important in conturarea unui stil chic. Iata cateva idei care te-ar putea inspira sa-ti creezi un look de exceptie cu ajutorul ochelarilor!


1. Coc in crestet

Cocul de balerina varianta "inalta" a devenit din ce in ce mai popular in moda de strada. Astfel, un coc voluminos in crestet, ochelari mari si o nuanta de ruj rosu pe buze sunt "ingredientele" necesare pentru a avea un look chic.


2. Ochi conturati

Cand porti ochelari, modul in care te machiezi se schimba. In acest caz, este important sa accentuezi zona ochilor, dar este esential sa tii cont de tipul de lentila al ochelarilor si de culoarea ramelor. Daca ai ochelari cu rame negre iti poti contura zona ochilor folosind un tus negru. Linia pe care o trasezi pe pleoapa iti va scoate in evidenta forma ochilor. Pentru a avea un look fresh, de vara, poti folosi un gloss corai pentru a-ti contura frumos buzele.


3. Machiaj discret

Pentru un look feminin, specialistii in make-up recomanda sa alegi un machiaj cat mai simplu. Foloseste asadar doar rimel si un balsam de buze si vei arata minunat in zilele calde de vara. Cat despre par, il poti ondula si prinde pe jumatate. Astfel, vei avea un look lejer, potrivit pentru orice imprejurare.


4. Breton si ochelari

Daca ai breton, singurul accesoriu de care ai nevoie pentru a-ti crea un look chic sunt ochelarii. In acest caz, este important sa iti indrepti atentia catre coafarea parului. Cocul prins in crestet este o buna solutie pentru ca atentia sa fie indreptata catre zona superioara a fetei.

In plus, pentru a crea o legatura mai puternica intre zona ochilor si coafura, poti folosi un make-up inchis. Creionul dermatograf este unul dintre produsele care nu trebuie sa-ti lipseasca din poseta daca porti ochelari si ai breton.



Sursa foto: beautyhigh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului