Accesorii

# bijuterie personalizata #bijuterie

Cum iti poti crea o bijuterie personalizata

Daca esti pasionata de bijuterii, cu siguranta visezi sa ai propria ta colectie de bratari, lantisoare si inele, pe care sa le poti combina in nenumarate feluri. Mai mult, probabil ca iti doresti si tu o bijuterie personalizata, care sa reflecte in totalitate stilul tau vestimentar si nu numai.

In trecut, purtau bijuterii personalizate doar persoanele foarte importante sau extrem de bogate. In prezent, totusi, oricine isi poate personaliza accesoriile dupa bunul plac. Asadar, iata cum iti poti crea si tu o bijuterie doar a ta!

Top 5 idei de bijuterii personalizate

1. Pandantiv cu numele tau scris caligrafic

Daca vrei o bijuterie speciala, opteaza pentru un colier cu prenumele tau, facut la comanda. Poti opta pentru un font elegant si pentru un material precum argintul sau aurul. Lantisorul poate fi ajustabil, pentru ca tu sa poti purta accesoriul cu orice tip de tinuta.

Daca ai un outfit casual, cu jeansi, tricou si tenisi, poarta lantisorul putin mai jos de baza gatului, iar daca porti o tinuta eleganta, cu decolteu adanc, lasa lantisorul sa fie mai lung si sa iti scoata in evidenta trasaturile.

Un asemenea lantisor personalizat chiar poate fi purtat in orice context, cu orice piese vestimentare preferi.

2. Colier cu un mesaj care te reprezinta

O alta metoda de personalizare a bijuteriilor este prin gravare 3D. Astfel, daca ai un mesaj pe care doresti sa il porti cu tine tot timpul sau pe care sa il afisezi oriunde te duci, poti personaliza un pandantiv rotund, pe care sa il prinzi pe un lantisor subtire de aur sau argint.

Poti grava o anumita data semnificativa, un citat preferat sau o mantra care te ajuta zi de zi. Imaginatia este singura limita!

3. Bratara cu talismane alese de tine

Daca vrei sa porti o bijuterie pe care nimeni altcineva nu o mai poate purta, opteaza pentru o bratara speciala, pe care se pot prinde diverse talismane. Poti incepe cu unul sau doua, pentru ca apoi sa adaugi charmuri pe bratara, in functie de starea de spirit, de evenimentele din viata ta sau de anotimp.

La Eden Boutique gasesti o gama larga de talismane din argint, dintre care poti sa iti alegi favoritele. Ai la dispozitie charmuri pentru bratara cu animale, zodii, inimioare, mesaje, litere si alte simboluri celebre. Le poti combina pentru a obtine bratara perfecta, care te reprezinta in totalitate!

O astfel de bratara inedita poate fi purtata non-stop, fie ca mergi la birou, la o petrecere sau iesi in oras cu prietenele. Poate fi atat discreta, cat si extravaganta, in functie de talismanele pe care le alegi.

4. Bratara gravata cu zodia ta, cu numele sau cu un citat preferat

Daca nu iti place ideea de charmuri pentru bratara si consideri ca te incomodeaza, iti poti personaliza bratarile prin gravura. Poti alege diferite tipuri de bratari, de la cele metalice, cu zale, pana la cele discrete, cu snur si placuta de aur sau argint.

5. Pandantiv cu poza in interior

Acest tip de pandantiv va fi, cu siguranta, unic! Alege o forma (inimioara, rotund, oval), apoi alege o imagine semnificativa, pe care vrei sa o porti cu tine zi de zi. Poate fi poza copiilor, a partenerului sau a altei persoane speciale sau chiar o imagine dintr-un loc de vis, in care visezi sa ajungi din nou.

Frumusetea acestei bijuterii consta in faptul ca imaginea se afla in interior, asa ca doar tu si cei apropiati vor putea vedea detaliul special.

Acestea fiind spuse, ai la dispozitie o multime de variante pentru a-ti personaliza bijuteriile. Nu mai ramane decat sa alegi elementele care te reprezinta si sa comanzi accesoriile preferate!

Sursa foto: pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului