Accesorii

#genti #genti vara #genti vara 2012 #genti dama #geanta dama

Cum iti alegi gentile in perioada de vara

Vara este sezonul vacantelor, al gratarelor in aer liber si al accesoriilor practice. Modul in care iti alegi gentile in anotimpul cald te poate scapa de cheltuieli inutile, fara sa iti sacrifici in niciun mod stilul. Iata care sunt cele modele principale de genti care sa nu iti lipseasca in aceasta vara.

Aparitiile tale in razele fierbinti ale soarelui depind in mare masura de modul in care iti alegi gentile preferate. Creatorii de moda au cateva sfaturi utile in acest sens, pentru a face economii importante in perioada de vara.

Geanta simpla si incapatoare

Gandeste in termeni mari atunci cand iti pregatesti tinutele pentru weekend-urile pline de vara. Fie ca esti adepta blugilor si a tricourilor, fie ca preferi rochiile inflorate, vei avea nevoie cu siguranta de o geanta simpla si incapatoare, perfecta pentru piscina, shopping sau excursii de 2-3 zile.

Daca te temi ca vremea acestei genti a apus de ceva vreme, lasa frica la nivel platonic: ea se incadreaza mereu in tendintele verii, mai ales daca o porti cu fuste mini si pantaloni scurti cu imprimeuri vesele si colorate.


Foto: ology.com

Geanta medie clasica

Odata cu atingerea temperaturilor ridicate, vei dori cu siguranta sa inlocuiesti geanta neagra cumparata iarna trecuta cu o geanta medie clasica, intr-o superba nuanta de maro-bronz. Aceasta nuanta este ideala pentru hainele albe, colorate deschis sau cu imprimeu floral.

Aceasta geanta trebuie sa detina o curea lunga, astfel incat sa o porti in diagonala atunci cand ai nevoie de maini libere (la cumparaturi sau la plimbare in parc, cu bicicleta).



Foto: celinebagss.co.uk

Geanta eleganta de seara

Pentru ocaziile speciale de seara, achizitioneaza o geanta-plic medie, intr-o nuanta aprinsa si confectionata din material textil. De asemenea, ai grija sa adauge o nota de pretiozitate tinutei tale, cu ajutorul catorva detalii stralucitoare precum strasurile, paietele sau cristalele incrustate.

De asemenea, vei avea nevoie de un astfel de model intr-o nuanta neutra, care sa se asorteze usor cu toate tipurile de tinute extravagante.



Foto: poppybags.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare