Accesorii

# asortare pantofi #pantofi #sfaturi #rochii #pantofi sport

Cum asortezi pantofii sport cu rochiile - 5 sfaturi simple

In ultimii ani, a devenit o moda sa asociezi pantofii sport cu rochii si fuste. Pantofii sport sunt usori si comozi, astfel ca nu este neobisnuit sa iti doresti sa ii porti tot timpul. Vestea buna este ca poti foarte bine sa ii asortezi la tinute cu rochii si fuste. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cateva sfaturi pentru a reusi sa creezi stiluri si tinute cat mai placute din punct de vedere estetic.

Pe https://www.epantofi.ro/asics.html gasesti o varietate de pantofi sport. Cei de tip low-top, care nu acopera glezna si au de la trei pana la cinci ochiuri sunt cei mai usor de asortat cu rochii si fuste. Poti, astfel, sa creezi tinute casual interesante si deosebite, folosind o pereche de sneakersi, tenisi clasici sau low-top.

Sfat 1: Rochii pe care le poti purta cu pantofi sport

Poti crea o tinuta simpla, comoda si interesanta, asortand o pereche de pantofi low-top cu o rochie midi. Alege o pereche de pantofi sport low-cut si o rochie midi in culori neutre. Totusi, aceasta tinuta nu este recomandata persoanelor minione.

O alta tinuta de efect este obtinuta prin combinarea unei rochii cu dungi marinaresti cu o pereche de tenisi albi. Este potrivita pentru iesirile cu prietenii si momentele de relaxare in aer liber.

Daca iti doresti sa atragi atentia prin tinuta ta, poti opta pentru fuste sau rochii in culori neutre, completate de o pereche de sneakersi neon. Pentru o tinuta originala, cu personalitate, poti alege nuante puternice de roz, portocaliu, mov, albastru sau verde. Cele mai potrivite rochii pentru o astfel de combinatie sunt cele albe sau negre.

Pentru o tinuta feminina, dar confortabila, poti combina o pereche de pantofi sport high-top cu o rochie mini, stransa pe corp. In ceea ce priveste pantofii, poti alege niste sneakersi high-top cu platforma.

Daca iti plac pantofii sport retro, trebuie sa stii ca acestia se potrivesc de minune cu fustele sau rochiile plisate.

Sfat 2: Ce pantofi sport alegi pentru un outfit cu personalitate?

Trebuie sa alegi cu atentie pantofii si hainele astfel incat sa obtii un outfit cu personalitate. Evita combinatiile „periculoase” de rochii sau fuste si pantofi sport care iti diminueaza vizibil inaltimea si te fac sa te simti stanjenita. De exemplu, trebuie sa stai departe de combinatiile dintre o fusta lunga, dreapta si sneakersi. Un astfel de outfit este potrivit doar pentru femeile inalte, slabe, cu picioare lungi. Femeia scunda care poarta sneakersi cu fusta lunga va arata ca o adolescenta. Asadar, alege pantofi sport care nu arata voluminosi pe picior.

Sfat 3: Reguli de baza pentru asortarea pantofilor sport cu rochiile

Nu toate rochiile pot fi asortate cu pantofi sport. Cea mai simpla combinatie in acest sens este cea sport. Rochiile din denim si rochiile tip tricou se potrivesc de minune cu pantofii sport, atat timp cat alegi o rochie de lungime potrivita. O rochie de lungime medie combinata cu pantofi cu talpa plata iti pot face picioarele sa para mai scurte. Poti alege o rochie inflorata, in forma de clopot sau silueta A, pe care sa o asortezi cu o pereche de pantofi sport.

Sfat 4: Evita contrastele

Pantofii sport tip sneakers wedge nu se potrivesc cu o rochie de seara, brodata sau cu accesorii elegante. Daca vrei sa porti o pereche de pantofi comozi, fara toc la o rochie eleganta este recomandat sa alegi pantofi Oxford sau balerini, nu pantofi sport.

Nu este recomandat sa combini o rochie de seara cu sneakersi. O fata obisnuita care face o astfel de combinatie ar putea parea ridicola. Daca vrei sa mergi la o petrecere purtand o rochie si sneakersi, alege o rochie neagra din piele si sneakersi negri.

Sfat 5: Creeaza o tinuta armonioasa

Pentru a crea o tinuta armonioasa, poti opta pentru o fusta plina de culoare si o pereche de pantofi simpli, care nu ies in evidenta. O fusta sau rochie monotona, intr-o nuanta deschisa, poate fi asortata cu pantofi sau adidasi cu imprimeu sau culori stralucitoare. Cu cat este mai subtire materialul rochiei, cu atat ar trebui sa fie mai putin voluminosi pantofii pe care ii porti. Pentru o rochie din sifon sau matase, poti alege o pereche de sneakersi din tesatura usoara sau pantofi sport clasici. Pentru o rochie din denim sau piele poti alege sneakersi cu talpa joasa.

In incheiere

Desi este la moda sa asortezi pantofii sport cu rochii sau fuste, trebuie sa ai grija ce combinatii realizezi. Alege intotdeauna sneakersii sau tensii potrivit rochiei tale, evitand contrastele si creand o tinuta armonioasa.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare