Accesorii

#portofel de dama #portofel

Cum alegi un portofel de dama, in functie de compartimentare

Din accesoriile care nu trebuie sa lipseasca niciunei femei face parte si portofelul, pe care il are in geanta, in fiecare zi. Chiar daca, initial, portofelul de dama a fost creat pentru bani, odata cu trecerea timpului, el a dezvoltat mai multe intrebuintari. Astfel, desi, in portmoneu, poti pastra acte, documente, carti de vizita, carduri, bancnote, permise si monede, acesta are si un rol estetic, putand sa inlocuiasca poseta, la unele evenimente.

 

Nu stii cum sa alegi cele mai potrivite portofele dama? Iti prezentam cateva informatii utile, in functie de tipul de compartimentare al portofelului, pentru a face cea mai buna alegere.

Portofele pentru bancnote

Pentru a sti ce alegere sa faci, trebuie sa cunosti tipurile de portofele care exista pe piata. Exista atat modele simple, cu un singur compartiment, dar si cu mai multe. In ceea ce priveste portofelele pentru bancnote, acestea nu sunt prevazute cu un compartiment pentru monede. Totusi, dispun de locasuri speciale pentru permisul de conducere, buletin sau carduri.

Daca ai nevoie de un portofel in care sa-ti tii doar banii si cateva acte, acest model este ideal pentru tine. In functie de nevoile tale, poti gasi si portofele special concepute pentru calatorii, in care incap banii, cardurile si, cel mai important, biletul de avion.

Portofele pentru bancnote si monede

Cauti un portofel de dimenisuni mici, dar care poate inlocui o geanta de tip plic? Alege portofelul pentru bancnote si monede, care este compartimentat echitabil, astfel incat sa-ti incapa banii de care ai nevoie zilnic. Mai mult, acest model este practic, arata bine si poate inlocui o geanta de tip plic, atata timp cat alegi un material de calitate si un model simplu, in nuante inchise.

Portofele pentru carti de vizita, bancnote si monede

Pentru persoanele care au nevoie de un portofel spatios, este recomandat cel pentru carti de vizita, bancnote si monede. Acest tip de portmoneul iti ofera suficient spatiu pentru acte, bani, carduri si carti de vizita. Fiindca vorbim despre un model de portofel incapator, acesta este preferatul doamnelor si domnisoarelor. In el poti aseza toate obiectele de care ai nevoie, mai ales, daca nu iti place sa tii in geanta mai multe portofele, precum cele special concepute pentru monede sau bancnote. In plus, vorbim despre un accesoriu extrem de elegant, care poate fi introdus si in posetele de dimensiuni mici.

Desi vorbim despre compartimentare, trebuie sa iei in calcul si materialul din care este confectionat portofelul. Unul din piele este mult mai recomandat, in comparatie cu orice alt material, pentru ca are o rezistenta foarte buna. Daca ai nevoie de un portofel care sa arate impecabil si dupa cativa ani, cel din piele reprezinta alegerea optima. In schimb, un portofel din material sintetic se deterioreaza rapid, deci, vei fi nevoita sa il inlocuiesti mai repede decat te astepti.

Oricare ar fi nevoile tale, fii atenta la calitatea materialului din care este confectionat portofelul si la utilitatea acestui obiect. Un portofel ideal are un material bun, un aspect placut si corespunde tuturor nevoilor tale.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/voPHwTlyOXA

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului