Accesorii

#genti #sandale #ama fashion #reduceri #haine #moda

Comanda norocoasa de la Ama Fashion

Daca in vara aceasta, multe haine ti-au facut cu ochiul, insa nu ai reusit sa le cumperi, acum este momentul! Ama Fashion iti pune la dispozitie o promotie atractiva cu bluze, camasi, pantaloni, genti, incaltaminte si accesorii la preturi incredibil de mici. Mai mult decat atat, daca faci o comanda de minimum 50 de lei, ai sansa sa castigi un set de accesorii din piele naturala.

Ama Fashion isi fidelizeaza clientii in luna august printr-un concurs interesant. Regulile de participare sunt extrem de simple: pana pe 31 august comanzi hainele care iti plac in valoare de minimum 50 de lei si intri automat in concurs.

Cum procedezi?

Foarte simplu! Iti faci cont pe site-ul www.amafashion.ro, dupa care sa soliciti comanda. Daca ai cont deja nu trebuie decat sa te autentifici si sa iti alegi produsele pe care vrei sa le cumperi.

Norocoasa castigatoare isi va imbogati garderoba cu un set de accesorii din piele naturala „Extravagant Grey” compus dintr-o geanta si o pereche de sandale.

  • Geanta mare din piele naturala. Cu o combinatie deosebita din piele de sarpe si lac gri , geanta de la Ama Fashion iti pune in valoare o tinuta eleganta, in noile tendinte. Are un singur compartiment generos care se inchide cu fermoar, iar interiorul este captusit din satin. Geanta este dotata cu multiple buzunare pentru o depozitare a obiectelor bine organizata. (Dimensiuni: toarte circa 66 cm in punctele de prindere, latime 54 cm in cel mai lat punct, inaltime 28 cm in cel mai inalt punct) Pret: 476 lei
  • Sandale gri din lac. Sandalele gri lac de la Ama Fashion sunt confectionate din piele naturala, de buna calitate. Au un design special, cu varful patrat accesorizat cu o catarama de efect. Tocul redus de 3 cm iti confera atat comoditatea unei zile incarcate, cat si eleganta necesara unei tinute office. Pret: 195,50 lei


Ama Fashion creeaza colectii de imbracaminte si accesorii care iti pun in valoare latura feminina si plina de mister. Colectiile AMA Fashion sunt create pentru a-ti imbraca sentimentele si pentru a-ti colora viata. Produsele sunt realizate in Romania si in Marea Britanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului