Accesorii

# modele sandale fara toc #sandale fara toc #sandale

Comanda acum sandale fara toc cu imprimeuri deosebite, ideale pentru vara aceasta!

Incaltamintea de vara preferata de majoritatea doamnelor si domnisoarelor este reprezentata de sandale fara toc. Acestea sunt usor de purtat, sunt versatile, protejeaza piciorul atat cat trebuie si nu ii permite sa se incalzeasca foarte rau. Daca esti in cautarea unor astfel de incaltari, trebuie sa stii ca poti cumpara sandale fara toc online, dintr-un magazin de specialitate. In continuare iti vom prezenta cateva dintre preferatele noastre!

Pentru momentele in care iti doresti sa optezi pentru tinute simple, atat din punct de vedere cromatic, dar si ca design si totusi ai vrea sa ai un element care sa atraga atentia, iti recomandam o pereche de sandale multicolore, cu un imprimeu deosebit. Un astfel de exemplu este perechea de Sandale dama Sou rosii. Dupa cum poti observa, are un imprimeul tip animal, mai exact “snake print”, dar nu in nuantele la care te-ai fi asteptat, iar acest aspect confera sandalelor o nota moderna. Sandalele sunt realizate din piele ecologica de calitate si au o talpa de 1,5 cm. Iti garantam ca sunt foarte usor de purtat si ca te vei simti perfect cu ele in picioare.

Iti doresti sandale deosebite pentru mers la mare sau pentru a le asorta la diferite tinute indraznete? Ce parere ai despre un imprimeu holografic? Dupa cum probabil stii deja, printurile holografice au revenit in atentia noastra de cativa ani, iar acum este randul incaltarilor sa se bucure de el. In acest sens, iti recomandam o pereche de Sandale dama Penit albastre. Putem spune ca au un imprimeu ca de sirena, care va arata superb indiferent de tinuta pentru care vei opta. Daca vrei sa le pui in valoare, alege o rochie alba, vaporoasa.

In cazul in care poti purta orice iti doresti la birou, iti vom prezenta in continuare o pereche de sandale ideale pentru a fi asortate la aproape orice. Este vorba despre perechea de Sandale dama Ewa roze. Asa cum se observa si din poza, au un imprimeu clasic ca de sarpe si o culoare feminina, astfel incat le poti potrivi si la tinute de zi cu zi. Sunt versatile si pot fi purtate cu blugi, fuste sau rochii. Lasa-ti imaginatia sa te ghideze in crearea celor mai potrivite tinute pentru aceasta pereche de sandale.

Iti plac bulinele? Si noua! Le consideram un imprimeu care nu se va demoda niciodata si din aceast motiv am vrea sa il purtam cat mai des. Daca esti in asentiment cu noi, sigur iti va placea perechea de Sandale dama Ewa bej. Asa cum poti observa, sunt delicate si se vor integra perfect in special in tinute cu rochii si fuste. Sunt confectionate din piele ecologica si au o talpa de 1,5 cm inaltime.

Este vara, asa ca nu te teme de culori: alege incaltaminte viu colorata, cu imprimeuri vesele si iti garantam ca ti se va schimba starea de spirit. Un exemplu de sandale deosebite, perfecte pentru vara este perechea de Sandale dama Ampa verzi. Asa cum poti observa, imbina imprimeul tip sarpe multicolor cu o nuanta de verde superba. Iti recomandam sa pui in evidenta aceste sandale cand compui o tinuta!

Speram ca ti-au placut toate recomandarile de sandale cu imprimeuri deosebite! Care este perechea ta preferata?

Sursa foto: https://deluat.ro/sandale/sandale-fara-toc/sandale-dama-sou-snake

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare